Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

18 septembrie la ora 19:00 - 0:00

Detalii

Data:
18 septembrie
Timp:
19:00 - 0:00
Eveniment Category:
Sit web:
http://www.discoteca80.ro/

Locație

Bt Arena Cluj
Bt Arena Cluj Cluj-Napoca, RO + Harta Google
Location : Încărcați harta

THE SHOW – a tribute to ABBA, C.C. CATCH, ERUPTION, GAZEBO, F.R. DAVID ȘI JOY vor concerta la Discoteca ’80 Cluj special pentru voi sâmbătă, 18 septembrie 2021, de la ora 19:00, la BTarena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca.

BILETELE la concert se pot achiziționa ONLINE pe:

• eventim.ro
• bilete.ro

sau la AGENȚIILE DE BILETE DIN ORAȘ:

• IULIUS MALL (parter) – Standul EVENTIM.RO
• BTarena (Sala Polivalentă) – Casieria BILETE.RO
• librăriile DIVERTA
• hypermarketul CARREFOUR din Vivo! Cluj-Napoca (biroul Info)
• librăriile CĂRTUREȘTI
• librăriile HUMANITAS
• benzinăriile OMV
• magazinele GERMANOS
• magazinele INMEDIO
• oficiile poștale cu sigla BILETE.RO

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

PREȚURILE BILETELOR vor crește în mai multe etape și pot fi consultate pe www.discoteca80.ro.

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Cu siguranță cei mai mulți dintre voi ați fredonat de nenumărate ori melodii precum Mamma Mia!, Waterloo, Chiquitita (ABBA), Heartbreak Hotel (C.C. Catch), One Way Ticket (Eruption), I Like Chopin (Gazebo), Words (F.R. David) sau Touch by Touch (Joy), iar in 18 septembrie 2021 veți avea ocazia să îi vedeți și să îi ascultați pe artiștii care au fascinat o lume întreagă. Pentru a savura atmosfera concertelor lor actuale, accesați video-urile speciale din cadrul acestui website.

THE SHOW – a tribute to ABBA, C.C. CATCH, ERUPTION, GAZEBO, F.R. DAVID ȘI JOY vor concerta la Cluj timp de peste 5 ore, iar în pauze atmosfera va fi asigurată de un DJ care vă va încânta cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

“Cea mai bună ABBA de la ABBA încoace” – e doar una din afirmațiile pline de admirație ale fanclubului oficial al legendarei formații. Showul care va ajunge și la Cluj, la Discoteca ’80, a fost prezentat cu imens succes în fața publicului de peste 700 de ori, în peste 40 de țări din întreaga lume. Cel mai mare concert a fost susținut în Sao Paolo, Brazilia, în fața a nu mai puțin de 70.000 de spectatori! ABBA vinde și acum în jur de 2 milioane de discuri pe an. Showul-omagiu include toate marile hituri ale formației într-un concert de 80 de minute. Concertul este susținut de 10 muzicieni, alături de 4 instrumentiști ai London Symphonic Rock Orchestra și cu participarea extraordinară a unui membru original ABBA, ULF ANDERSSON.

Precum mulți dintre voi știți, DISCOTECA ’80 Cluj se va afla la a patra ediție. În septembrie 2019, la a treia ediție a evenimentului, mii de oameni veniți din întreaga țară și din străinătate au dansat și s-au simțit bine la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susținute de Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan. În septembrie 2018, la a doua ediție, spectatorii s-au distrat la concertele Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2017, într-o Polivalenta de asemenea plină-ochi, au cântat spre încântarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Mai multe informații despre bilete și despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe websiteul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook Discoteca ’80 Cluj.