Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

1 iunie la ora 9:00 - 10:00

Detalii

Dată:
1 iunie
Timp:
9:00 - 10:00
Eveniment Categorii:
, ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2629954760664880

Locație

Organizația Minte Forte
Organizația Minte Forte Calea Dorobanților, nr. 74, ap. 71
Cluj-Napoca, RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Zi de zi ne confruntăm cu provocări, iar acum, în contextul pandemiei și auto-izolării, mai mult decât oricând. Oricum resimțim perioada prin care trecem, ea ne testează tuturor flexibilitatea și capacitățile de adaptare.

Întreg corpul nostru se mobilizează și se reorganizează pentru a ne sprijini adaptarea. Prin configurația noastră, suntem ființe ce reacționează cu întreg organismul. Flexibilitatea, așadar, se construiește pe capacitatea noastră de a fi prezenți în corpul nostru, de a înțelege activitatea și a detecta semnalele ce vin din interior. Cercetările arată că accesul pe care îl avem la informația din organism ne fac mai capabili să alegem cea mai bună direcție de acțiune într-o situație dată.

Te invităm să îți începi săptămâna cu noi, în fiecare luni dimineața, prezenți complet în corp și atenți la activitatea acestuia. Ne dorim să stabilim o punte de legătură între minte și corp, pentru că ele funcționează la adevăratul lor potențial atunci când comunică fluid. Vom face asta prin exerciții diverse de conștientizare corporală sub formă de:

– meditație
– respirație
– scanare a corpului
– exerciții fizice
– mișcare liberă și altele.

CÂND?
În fiecare luni, de la ora 9 la 10.

CU CINE?
PAULA NUȚAȘ e psihoterapeut, formator și educator în sănătate mintală. Lucrează atent pentru a-i sprijini pe oameni să navigheze prin profunzimile lor și să își construiască propria poveste. Paula este în mod special interesată de legătura dintre minte și corp, funcționarea corpului uman, rolul acestuia ca sursă, recipient și păstrător al experienței, explorând diverse metode de lucru cu corpul în scop terapeutic și de cultivare a resurselor interioare. Practica sa în lucrul cu corpul e informată de abordări din psihofiziologie, Somatic Experiencing, Body Mind Centering, Contact Improvisation și diferite tipuri de dans liber și conștient.

UNDE?
În spațiul virtual. 🙂 Ne vom întâlni online, pe platforma Zoom. Poți să descarci gratuit aplicația sau să te alături direct din browser. Înainte de eveniment, îți vom trimite un link prin care te vei putea alătura întâlnirii.

ÎNSCRIERI
Locurile sunt limitate, așa că te invităm să te înscrii completând formularul disponibil la acest link: https://forms.gle/uWhF6gNXsxGLHURg7

CONTRIBUȚIE
Participarea se va face pe bază de donație, care ne ajută pe noi să oferim în continuare sprijin comunității în această perioadă. Instrucțiuni pentru transmiterea donației vei primi în e-mail-ul cu confirmarea locului, după înscriere. Aflându-ne într-o perioadă cu provocări financiare, te invităm să donezi atât cât îți este posibil acum. Ne dorim ca dificultățile financiare să nu constituie un obstacol în calea participării la întâlniri.