Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

miercuri, 22 mai 2019 la ora 17:00 - 19:00

Detalii

Data:
miercuri, 22 mai 2019
Timp:
17:00 - 19:00
Eveniment Category:

Locație

Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca
Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca Cluj-Napoca, RO + Harta Google
Location : Încărcați harta

Imaginăm viitorul orașului!

Te invităm miercuri, 22 mai, ora 17:00 la CIIC – Centrul de Inovare și Imaginație Civică să participi la o nouă dezbatere publică, a cărei temă vizează:
➡ benzile dedicate pentru transportul în comun
➡ PUZ și studii de fezabilitate pentru Calea Moților, Calea Mănăștur, strada Uzinei Electrice și strada Mărginașă.

Întâlnirea va avea loc la clădirea Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) este un laborator de idei, permanent, în care se dezvoltă și se testează diferitele forme de colaborare între actorii din oraș, cu scopul de a încuraja participarea clujenilor la viața orașului și de a promova discuții privind proiectele de dezvoltare urbană.

Pentru mai multe informații, dar și pentru a transmite idei sau propuneri, publicul poate utiliza adresa de e-mail [email protected]

Politică de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

Primăria municipiului Cluj-Napoca, cu sediul în Cluj-Napoca, strada Moților, nr. 1-3, utilizează și reproduce materiale foto și video care conțin imaginea publică a participanților la activitățile din cadrul evenimentului „Dezbatere publică – CIIC – 22 mai ”. Aceste materiale sunt păstrate în arhiva instituției pe o perioadă de 10 ani, fiind utilizate exclusiv în vederea promovării imaginii municipiului și a evenimentelor ulterioare în mediul online, mass-media, materiale de promovare digitale și tipărite, prezentări și rapoarte.

Primăria municipiului Cluj-Napoca nu intenționează să prelucreze ulterior datele cu caracter personal provenite din imaginea publică a participanților într-un alt scop decât cel pentru care au fost colectate.

Persoanele care nu doresc ca imaginea lor publică să fie utilizată de către primăria municipiului Cluj-Napoca sunt rugate să ne contacteze la adresa [email protected] pentru a șterge/ evita orice posibilă utilizare a acesteia.