Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

joi, 31 octombrie 2019 la ora 17:00 - 20:00

Detalii

Data:
joi, 31 octombrie 2019
Timp:
17:00 - 20:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/412692319683976

Locație

Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca
Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca Cluj-Napoca, RO + Harta Google
Location : Încărcați harta

Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) trece pe verde!

Primăria Cluj-Napoca începe o nouă serie de dezbateri publice în cadrul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC).
Joi, 31 octombrie 2019, începând cu ora 17:00 va avea loc dezbaterea publică având ca temă Amenajarea spațiului verde în zona Canalului Morii – tronson Parcul Rozelor.

Întâlnirea va avea loc la clădirea Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) este un laborator de idei, permanent, în care se dezvoltă și se testează diferitele forme de colaborare între actorii din oraș, cu scopul de a încuraja participarea clujenilor la viața orașului și de a promova discuții privind proiectele de dezvoltare urbană.

—————————————————————————————–
Municipiul Cluj-Napoca implementează proiectul ,,Creșterea transparenței decizionale și simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni – ANTO – CIIC’’ finanțat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014 -2020 (POCA), Axa prioritară 2 Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Obiectivul Specific 2.1. Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP, Cererea de proiecte POCA/471/2/1 (CP12/2018 pentru regiunile mai puțin dezvoltate) – Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate.

Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului:
Implementarea de măsuri care vizează adaptarea structurilor administrative existente, optimizarea proceselor orientate către cetățeni, prin crearea accesului online la serviciile administrației publice locale, precum și utilizarea centrului de inovare și imaginație civică în planificarea strategică a proceselor de inovare socială, pentru creșterea transparenței decizionale și simplificarea procedurilor oferite cetățenilor municipiului Cluj-Napoca.

Mai multe detalii despre proiect găsiți aici:

Centrul de inovare și imaginație civică

——————————————————————————————-
Pentru mai multe informații, dar și pentru a transmite idei sau propuneri, publicul poate utiliza adresa de e-mail [email protected]

Politică de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

Primăria municipiului Cluj-Napoca, cu sediul în Cluj-Napoca, strada Moților, nr. 1-3, utilizează și reproduce materiale foto și video care conțin imaginea publică a participanților la activitățile din cadrul evenimentului „Dezbatere CIIC – Amenajare spațiu verde în zona Canalului Morii ”. Aceste materiale sunt păstrate în arhiva instituției pe o perioadă de 10 ani, fiind utilizate exclusiv în vederea promovării imaginii municipiului și a evenimentelor ulterioare în mediul online, mass-media, materiale de promovare digitale și tipărite, prezentări și rapoarte.

Primăria municipiului Cluj-Napoca nu intenționează să prelucreze ulterior datele cu caracter personal provenite din imaginea publică a participanților într-un alt scop decât cel pentru care au fost colectate.

Persoanele care nu doresc ca imaginea lor publică să fie utilizată de către primăria municipiului Cluj-Napoca sunt rugate să ne contacteze la adresa [email protected] pentru a șterge/ evita orice posibilă utilizare a acesteia.