Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

joi, 15 noiembrie 2018 la ora 17:30 - 18:30

Detalii

Dată:
joi, 15 noiembrie 2018
Timp:
17:30 - 18:30
Eveniment Categorie:
Sit web:
https://www.clujulcultural.ro/turneu-national-pentru-lansare-de-carte-descopera-te-de-andreea-raicu/

Locație

Cluj-Napoca, România

Joi, 15 noiembrie, ne dăm întâlnire cu Andreea Raicu la Bookstory, Eroilor 6-8 și noua sa carte Descoperă-te, publicată de Curtea Veche Publishing.

Invitată specială: Raluca Anton, trainer, psiholog

Împlinirea nu stă în relația cu cântarul, frumusețea autentică nu își dă întâlnire cu bisturiul, iar micile lucruri pe care oamenii le consideră defecte fizice au mai mult farmec decât perfecțiunea construită ca un castel din farduri, fond de ten și pudră. Este mărturisirea uneia dintre cele mai stilate femei din România, care a dat lupta încrâncenată pentru imaginea fără cusur de pe ecrane și din revistele glossy pe bucuria neprețuită de a fi ea însăși, în echilibru cu propriul corp și spirit. Ia-o de mână pe Andreea Raicu așa cum ai face cu o prietenă dragă și răspunde chemării ei de a savura cu nesaț călătoria către ceea ce vrei să devii, cu mult mai de preț decât goana cea de toate zilele spre închipuita fericire.
ANDREEA RAICU a intrat în lumina reflectoarelor în 1995, când a devenit prima româncă laureată a galei Elite Model Look de la Seul. Au urmat 20 de ani de carieră în televiziune, producții cu nume sonor precum Big Brother sau Megastar și o activitate bogată în zona de fashion și frumusețe, care ne-au înfățișat-o ca pe o figură etalon în ceea ce ține de modă, stil și eleganță.
De-a lungul anilor presărați cu căutări, încercări și multe experiențe, Andreea a descoperit că există o altă lumină, capabilă să o pună în valoare și să o facă să se simtă mai bine și mai liberă, decât cea a reflectoarelor. O lumină pe care o poartă mereu cu ea. Numită în 2015 Ambasador al Solidarității Internaționale, mind&body coach, autoare, cu nenumărate discursuri TEDx la activ, are propria revistă online prin care inspiră milioane de femei să trăiască în echilibru cu ele și să capete curajul să aibă o viață conform dorințelor lor, și nu ale celor din jur. Andreea ține cursuri de mindfulness, facilitează meditații și vorbește mult despre feminitate împlinită nu atât prin perfecțiunea formelor, cât prin armonia interioară, grija și dragostea pentru propria persoană, prin bucurie, prietenie și recunoștință.

„Este incredibil câte lucruri se schimbă atunci când începi să-ți dai întâlnire cu tine și să te conectezi cu corpul tău: îți apar nenumărate căi, iar ambițiile care deseori ne împovărează fără sens și nu ne lasă să vedem ce contează cu adevărat încep treptat să se topească.”
ANDREEA RAICU

Raluca Anton

Doctor în psihologie, psihoterapeut, supervizor în psihoterapii

Raluca este cu drag de oameni si consideră că toată munca sa este inspirată de aceștia. Ajunsă la maturitatea necesară atât personal, cat și profesional, îşi propune să ofere comunității din care face parte ajutorul emoțional de care aceasta ar putea avea nevoie în diverse momente și ipostaze. Îi place mult să scrie, iar ceea ce face în fiecare zi la cabinet o împlinește și îi confirmă că fiecare efort depus construiește ceva pozitiv în cei care îi trec pragul.