Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

marți, 12 martie 2019 la ora 9:30 - 12:00

|Recurring Eveniment (See all)

One event on marți, 12 martie 2019 at 17:30

| Gratuit

Conferința ”Descoperă cum să ieși învingător din conflicte” ajunge și în Cluj-Napoca!

Zoltan Veres, Speaker, Trainer și Coach în domeniul Inteligenței Emoționale susține marți, 12 Martie 2019, cu sprijinul echipei Refleqt, conferința gratuită ”Descoperă cum să ieși învingător din conflicte”.

Orice persoană interesată de inteligența emoțională, poate să participe la eveniment. E nevoie doar să se înscrie, în prealabil, în site-ul Refleqt, iar în ziua evenimentului să se prezinte în Clădirea The Office, din Cluj-Napoca. Este un eveniment NOU și GRATUIT, de aceea, cererea este foarte mare, iar organizatorii evenimentului insistă ca orice persoană care își dorește să învețe despre gestionarea conflictelor, să se înscrie și să își rezerve locul în sală, din timp.

În cadrul conferinței, Zoltan, trainer cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, le va vorbi oamenilor despre inteligența emoțională, ce este ea și de ce este considerată abilitatea secolului 21 de către specialiști, care sunt factorii declanșatori ai conflictelor și cum poate EQ să ajute la gestionarea și rezolvarea armonioasă a conflictelor.

Conferința este utilă oricărei persoane care își dorește să devină o variantă mai bună a sa: persoanelor aflate în postura de angajat care întâmpină conflicte în relațiile cu colegii, antreprenorilor care au tensiuni în afacerile lor, tinerilor aflați la începutul carierei, persoanelor care își doresc o relație de cuplu mai bună sau o viață de familie mai echilibrată.

Pe scurt, informațiile de la conferință vor explica:

  • ce să faci ca să fii mai stăpân pe tine la locul de muncă sau chiar în afacerea ta, atunci când apar tensiuni;
  • cum să te detașezi de situații conflictuale;
  • cum să aduci liniște în relația ta de cuplu, pentru că dispar conflictele… Și multe alte informații prețioase.

Conferința face parte din turneul național de evenimente care se derulează în primăvara acestui an în peste 20 de orașe din România.

“Sunt stări emoționale pe care le resimțim tot mai puternic și cel mai des în contexte de muncă. Viteza cu care lumea se schimbă provoacă presiunea adaptării rapide, frustrare, anxietate, stres și conflicte. Astfel, crește nevoia umană de a gestiona emoțiile ce ne pot sabota în diverse contexte. Soluția la această nevoie, este cultivarea inteligenței emoționale.“, spune Zoltan Veres.

Locație

The Office Cluj-Napoca
The Office Cluj-Napoca Blvd. 21 Decembrie 1989
Cluj-Napoca, 400124 Romania
+ Harta Google