Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

24 septembrie la ora 19:00 - 22:00

Detalii

Data:
24 septembrie
Timp:
19:00 - 22:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.iabilet.ro/bilete-deathstars-canta-la-form-space-52961/

Locație

FORM SPACE
FORM SPACE Aleea Stadionului, numărul 2
Cluj-Napoca, RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Din cauza contextului international si national si a masurilor de siguranta si de securitate ce se impun in combatarea raspandirii pandemiei de COVID-19, Concertul DEATHSTARS de anul acesta de la Cluj-Napoca se REPROGRAMEAZA din nou in 2021, in 24 septembrie, tot la /FORM SPACE.

Biletele si abonamentele cumparate raman valabile automat!

Vocalistul formatiei, Whiplasher Bernadotte transmite: „Stating the obvious, but it’s not possible to do the tour as once scheduled before the pandemic.”

Trupa lucreaza in acest moment la noul album pentru a reveni live pe scena cu material nou anul viitor.

Biletele si abonamentele cumparate raman valabile pentru noua data si va asteptam cu drag la concert anul viitor! Daca ati cumparat deja bilet, nu trebuie sa faceti nimic special. Veniti cu biletul in 2021 la DEATHSTARS, acesta isi pastreaza automat valabilitatea.

Va multumim pentru intelegerea de care ati dat dovada in aceasta perioada si ne bazam pe suportul vostru in continuare. Industria trece prin momente grele dar le vom depasi impreuna si ne vom reveni cu totii mai puternici. Va multumim ca ne sunteti alaturi de 16 ani si va asiguram ca vom continua ceea ce facem incercand sa facem evenimente de succes cu artisti de renume in Romania.