Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

5 martie la ora 19:00 - 21:00

Detalii

Data:
5 martie
Timp:
19:00 - 21:00
Eveniment Categories:
, , ,
Sit web:
https://en.xing-events.com/ULLKVVB.html

Locație

ClujHub
ClujHub Ferdinand 22-26 (3rd Floor in CENTRAL Commercial Center)
Cluj-Napoca, 400110 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

încep să îți tremure picioarele doar când te gândești că ai de ținut un discurs în public?

ai experimentat sau ți-e frică să intri în starea de freeze?

de fiecare dată când ajungi în fața unui grup de oameni – încep să îți transpire mânile, să îți tremure vocea, să îți bată inima de îți sparge pieptul, să amețești?

ai încercat tot și nu te-a ajutat? yoga, meditație, terapie, exerciții de respirație, exerciții de vizualizare, exersat discursul obsesiv, să utilizezi notecards, să nu utilizezi notecards, să îți imaginezi că publicul este dezbrăcat, să îți imaginezi că nu e nimeni în sală, să te focalizezi pe o singură persoană din public, să îți imaginezi că ești președintele țării, să iei un shot de tequilla, să iei șase shoturi de tequilla, să incluzi audiența în discurs, să fii scurt, să fii lung?

vino la training și îți voi oferi soluții pentru toate întrebările de mai sus! hacks și tricks prin care să începi să îți controlezi frica!

vom face împreună multe, multe exerciții de controlul anxietatății și fricii

va fi inconfortabil, va fi palpitant, va fi extrem! frica va deveni aliatul tău în aventura vorbitului în public!

numărul de locuri este limitat – 25 locuri disponibile, iar cei înscriși la acest training vor avea prioritate la înscrierea la următoarele training-uri

Răzvan Cherecheș este trainer pe abilități de prezentare de peste 10 ani. Neconvențional, abraziv, neobișnuit – Răzvan Cherecheș este un expert în producerea impactului prin combinația dintre eleganța discretă și șocul absurdului