Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

marți, 31 decembrie 2019 la ora 16:00 - 19:00

Detalii

Dată:
marți, 31 decembrie 2019
Timp:
16:00 - 19:00
Eveniment Categorii:
,

Locație

Colectiva Gazette
Colectiva Gazette Calea Turzii, Nr. 18
Cluj-Napoca, 400193 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

**open CALL for music/sound proposals
—————————————————————————-

Ne interesează să demarăm odată cu evenimentele Colectiva Silver Screen o platformă care să descopere și să încurajeze mai mult experiment, mai mult live, mai multă improvizație și joacă de-a sunetul. Căutăm muzică. Dorim să inițiem o mică rampă prin care să încurajăm lansarea de nou potențial pe scena electronică.

Fie că ești emergent în domeniu sau ai deja un nume pe care îl știm, dar vrei să ne propui un nou set sau concept, fie că ești producer, sound designer, dj, sound performer, music geek, ai o trupă sau niște instrumente pe care improvizezi, sau vrei să propui un instrumental pentru un film mut, ori un experiment, call-ul ăsta poate fi pentru tine.

Scrie-ne pe [email protected] Lasă-ne un demo sau mai multe – ori niște linkuri în baza cărora să ne facem o idee cum sună proiectul tău. Condiția e ca soundul să fie dintr-un câmp electronic. Daca ne place cum sună, te vom contacta să programăm un eveniment, conform formatului obișnuit al evenimentelor pe care le desfășurăm la Colectiva Gazette (proiecție film+set de muzică).

**Apelul este deschis pe o perioadă nedeterminată momentan, drept urmare se poate aplica pe adresa de mail menționata mai sus oricând. Vă încurajăm să aplicați cât de repede, încât durata acestuia va fi stabilită de volumul de propuneri pe care îl vom primi.