Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

duminică, 22 ianuarie 2017 la ora 11:00

|Recurring Eveniment (See all)

One event on an unspecified date at 12:30

Detalii

Data:
duminică, 22 ianuarie 2017
Timp:
11:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,
Sit web:
http://www.teatrulpuck.ro/ro/program/

Organizator

Teatrul de Păpuși Puck
Telefon:
0264 595 992
Email:
teatrulpuck@yahoo.com
Sit web:
http://www.teatrulpuck.ro/

Crăiasa Zăpezii la Teatrul Puck

Una dintre cele mai frumoase povești de Hans Christian Andersen, se joacă duminică pe scena Teatrului Puck din Cluj-Napoca.

Teatrul de Păpuși Puck, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Cluj-Napoca, prezintă duminică, 22 ianuarie 2017, de la ora 11:00 și 12:30, spectacolul „Crăiasa Zăpezii”.

Povestea lui Andersen vorbește cu căldură și tandrețe despre prietenie, într-un univers dominat de glacial, atât la propriu cât și la figurat. Obstacolele-test pe care Gerda le depășește, cu efort și sacrificii, pentru a-și proba devotamentul față de Edgar, dau seama despre forța unui caracter în devenire.

Renul Kariboo, un personaj de neuitat și foarte îndrăgit de copii, dă o notă de umor aparte spectacolului, interacționând deseori cu publicul.

Basmul lui Hans Christian Andersen este regizat de Traian Savinescu, care a realizat și sound-ul și light design-ul. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Frunzina Anghel, Angelica Pamfilie, Călin Mureşan, Andra Ştefan, Iulia Dinescu, Andreea Bolovan. Scenografia este semnată de Epaminonda Tiotiu, designul video de Gaal Csaba și sculptura de Florin Marin.

Vârsta recomandată: 4+

Pentru mai multe detalii despre spectacolul Crăiasa Zăpezii la Teatrul Puck, click aici

Locație

Teatrul de Păpuși „Puck”
Teatrul de Păpuși „Puck” I.C. Bratianu nr. 34, Cluj-Napoca, Romania United States + Harta Google