Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

joi, 14 septembrie 2017 la ora 20:00 - 23:00

Detalii

Data:
joi, 14 septembrie 2017
Timp:
20:00 - 23:00
Eveniment Categories:
,

Pe 14 septembrie,va prezentam un concert cu totul special, cu SINOPTIK! Trupa revine in Romania cu un show cu totul special, in Mike’s Pub!

SINOPTIK – Psychedelic Rock / Stoner / Alternative – Ucraina
https://www.facebook.com/SinoptikBand

SINOPTIK a castigat concursul Global Battle of the Bands in 2016 (competitie anuala intre trupe din 14 tari), finala avand loc la Berlin.
Sinoptik reprezinta 3 generatii de rock intr-una singura. Conceptul creativ al acestora il reprezinta versurile delicate si explozia sunetului. Imbina excelent energia cu frumusetea sau chitarile distorsionate cu efectele sonore cosmice ale clapelor.
Frontman-ul trupei, Dmitriy Sinoptik, a trait in Anglia pentru o perioada lunga, unde a inregistrat doua albume alaturi de trupa britanica The Wow Signal si cantaretul Penny Foster. Inregistrarile sale personale au fost publicate de Gean Pool Universal. Dmitriy a concertat la o multime de festivaluri britanice, chiar si pe aceeasi scena cu Iggy Pop.
Sinoptik are la activ doua turnee in Romania, un concert la Blaj Alive si a deschis pentru Within Temptation la Artmania Bucharest Blast. In august anul acesta Sinoptik au deschis concertul Marilyn Manson la Kiev, urmand sa fie inapoi in Romania, parte dintr-un turneu balcanic.

══════════════
Joi, 14 Septembrie
Open doors: 20:00
Mike’s Pub, Calea Motilor 147, Cluj Napoca
══════════════

Parteneri principali: Barbosii.ro, Refresh Print
Parteneri media: Metalhead, Emisiunea Supersound, Lucifer’s Light Photography, International Deutschland Radio

support artists – 20 RON

Locație

Mike’s Pub
Mike’s Pub Calea Motilor 147
Cluj-Napoca, 400437 RO
+ Harta Google