Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

marți, 29 octombrie 2019 la ora 20:00

Detalii

Data:
marți, 29 octombrie 2019
Timp:
20:00
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, , ,

Locație

Sala Polivalenta Cluj-Napoca
Sala Polivalenta Cluj-Napoca Aleea Stadionului, Cluj-Napoca 400000, Romania United States

Concert Enrique Iglesias

Vă invităm, pe ritmuri latino, la un super Concert Enrique Iglesias. Îndrăgitul cântăreț latino, Enrique Iglesias va ajunge pentru prima dată în orașul din inima Transilvaniei. Intrați repede pe calendar sau notați-vă în agendă data de 29 octombrie 2019, începând cu ora 20:00. Atunci va avea loc concertul lui Enrique Iglesias „All the hits LIVE”. Așteptatul eveniment va avea loc la BT Arena începând cu ora 20:00.

Starul latino își va încânta fanii cu cele mai cunoscute piese: „Bailamos”, „Rhythm Divine” , „Be With You”, „Duele El Corazon”, „ Subeme La Radio”, „El Baño”, „Move To Miami” sau „I Do not Dance (Without You)”. Piese care deja sunt în toate topurile internaționale. Nu este deja o surpriză faptul că Enrique este un îndrăgit al publicului român. Fanii artistului trebuie să se pregătească pentru două ore în care vor avea parte de o atmosferă incendiară și un spectacol unic.

Enrique Iglesias este considerat unul dintre cei mai influenți cântăreți ai momentului. Până în acest moment niciun alt artist pop nu a reușit să aibă atât de multe piese în topurile internaționale într-un timp atât de scurt. Enrique Iglesias provoacă senzație de fiecare dată când se află pe scenă, iar piesele sale sunt fredonate de zeci de mii de oamenii la fiecare concert.

Concertul de la Cluj face parte din turneul „All the hits LIVE”. Spectacol gândit să impresioneze publicul din toate punctele de vedere. O serie de efecte speciale, lumini și proiecții vor face ca acest concert să fie o experiență greu de egalat pentru cei prezenți.

Data: 29 octombrie, ora: 20:00
Locație: BT Arena
Preț bilet: de la 135 lei