Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

duminică, 9 septembrie 2018 la ora 9:00 - 17:00

Detalii

Data:
duminică, 9 septembrie 2018
Timp:
9:00 - 17:00
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, ,

Locație

Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu Cluj Napoca
Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu Cluj Napoca Cluj-Napoca, RO

Cluj Triathlon Challenge

La Cluj, pe 9 septembrie, susținem sportul!

Duminică, 9 septembrie 2018, începând cu orele 10:00, va avea loc prima competiție de triatlon și duatlon pentru copii și părinți din Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura în zona Complexul de Natație-Parcul Iuliu Hațieganu-malul Someșului. „Cluj Triathlon Challenge nu este atât despre competiție cât despre sport, stil de viață sănătos și petrecerea timpului împreună, în aer liber” spun organizatorii.

Înscrierile se fac atât pe site-ul atlasinvictus.com, cât și pe loc în ziua evenimentului. Mai multe detalii despre regulament și desfășurător, la https://atlasinvictus.com/atlas-challenger/cluj-triathlon-challenge-2018/.

Cluj Triathlon Challenge este adresat copiilor cu vârste între 8 și 13 ani, afiliați sau nu la cluburile sportive din zonă și părinților. Probele incluse în programul competiției vor consta în: concurs triatlon cu probele de întot variind între 50m și 200m, concurs de duatlon (alergare, bicicletă, alergare) și un element special, concurs de ștafetă între familii (echipe formate din părinți și copii).

„Acest eveniment sportiv are ca scop promovarea triatlonului și a sportului în general, ca activitate zilnică în rândul copiilor și părinților, încurajarea performanței în sport și nu în utimul rând, susținerea activităților de familie. Ne dorim ca această primă ediție a evenimentului să fie una care va aduce zâmbete pe chipul participanților și motivația de a fi mai atenți la stilul de viață pe care îl alegem.” declară Corina Vele, managerul proiectului.

„Triatlonul reprezintă un sport complex și care necesită dedicare și efort pentru a putea fi practicat la nivel de performanță. Cu ocazia organizării ”Cluj Triathlon Challenge”, ne dorim să promovăm triatlonul în mediul clujean, subramurile acestuia putând fi practicate de amatori în bazine și parcuri pentru un stil de viața echilibrat. Totodată, evenimentul va fi unul prietenos cu mediul, susținând pe această cale mersul pe bicicletă în detrimentul utilizării automobilelor.” spune Iosif Crișan, antrenor de triatlon în cadrul CS Politehnica Cluj și antrenor al lotului național al Federației Române de Triatlon.

Clubul Sportiv ATLAS INVICTUS este o organizație clujeană a cărei scop este susținerea sportului de performanță și a sportivilor dornici de a excela, prin programe sportive incluzând pregătire fizică, medicală și nutrițională.