Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

27 februarie la ora 18:00 - 21:00

Detalii

Dată:
27 februarie
Timp:
18:00 - 21:00
Eveniment Categorii:
, , ,
Sit web:
http://ldrs.me/demo

Locație

ClujHub
ClujHub Ferdinand 22-26 (3rd Floor in CENTRAL Commercial Center)
Cluj-Napoca, 400110 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Demonstrație despre ce înseamnă un accelerator de viață

Prinde trenul gratuit și înscrie-te aici: ldrs.me/demo

Știm că până nu ți se întâmplă ție, multe situații par doar teorie. Asta este și viziunea LEADERS Experience: dă-i omului în 6 luni cât experimentează alții în 6 ani. Astfel încât orice situație reală de viață să devină rapid experiență personală, chiar dacă ești la început de drum.

În această notă practică, te invităm să experimentezi pe repede-înainte ce vei învăța ca participant în LEADERS Experience – primul accelerator de experiențe din România pentru tinerii până în 25 ani, încă novici în carieră.

Programul-mamă LEADERS Experience durează 6 luni și este alcătuit din 6 sesiuni intense pentru formarea ta personală, socială și mai ales vizionară. Vei avea parte de traininguri, brainstorminguri alături de traineri deștepți și simpatici, simulări de business, provocări care te scot din zona călduță a rutinei, proiecte sociale reale care îți vor stimula gustul pentru acțiunile cu impact direct asupra oamenilor și comunității din jur. Vor fi și oameni celebri de la care vei avea multe povești de ascultat și lucruri esențiale de învățat.

Programul-demo durează 3 ore. Și e menit să te convingă prin fapte (nu vorbe!) că meriți să devii mai bun, experimentând. Este ca o doză-șoc de accelerator! Te scoatem din zona de confort astfel încât să vezi câte poți descoperi despre tine în situații diverse de viață. Intri în dialog cu un absolvent LEADERS Experience ca să poți afla, din experiența altuia, cum te pot schimba 6 luni de zile. Îți deschidem apetitul cu proiecte minunate care s-au născut în timpul programului și acum sunt parte din realitatea ta. Și îți mai arătăm ceva: cum e să primești zilnic pe telefon o provocare care te pune la încercare. O să-ți placă!

Hai să ne cunoști și să te convingi la eveniment! Înscrierea este gratuită, în limita a 80 participanți.

Prinde trenul gratuit și înscrie-te aici: ldrs.me/demo