Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

duminică, 5 aprilie 2020 la ora 19:00 - 20:30

Duminica, 05 aprilie 2020, are loc spectacolul „Cu ce vă servesc?”, de Pascal Bruckner, în regia lui Chris Simion-Mercurian, cu Maia Morgenstern, Rodica Mandache.

[??] Cluj-Napoca
[?] 05 aprilie, ora 19:00
[?] Casa de Cultura a Studenților, Cluj-Napoca

?Ia-ți bilet online de aici ? https://xmd.ro/Cu-ce-va-servesc-Cluj

★ Bilete offline: în rețeaua Entertix și la casa de bilete a locației

? Contact: luni până vineri – orele 11:00-17:00
✆ +40 748 110 111
? Probleme bilete: [email protected]

? Urmărește o piesă de teatru cu actrița care a câștigat „Premiul Academiei Europene de Film pentru cea mai bună actriță europeană”!
Are o experiență de peste 40 de ani, cu importante roluri de teatru, radio şi film atât în România, cât şi în producții de la Hollywood. Numele ei, Morgenstern, înseamnă în germană „Luceafărul de dimineață”, nume dat Fecioarei Maria, personajul pe care l-a jucat în filmul Patimile lui Hristos, regizat de Mel Gibson. ?️

? „Cu ce vă servesc?” este un spectacol despre o clientă care intră într-o cafenea. Aceasta neștiind ce să comande speră ca rezolvarea acestei dileme să vină din partea chelneriței. Chelnerița, vrând să-i vândă tot ce are la dispoziție, reușește să-și bage clienta în pragul depresiei. Dumnezeu se întâlnește cu amândouă, le încurcă și mai tare, le servește cea mai simplă lecție de viață și le face nota de plată.

? Regia îi aparţine lui Chris Simion-Mercurian, iar alături de Maia Morgenstern va juca Rodica Mandache.

Avându-l ca sursă de inspirație pe dramaturgul Eugène Ionesco, Pascal Bruckner (președinte de onoare al Teatrului G53) a creat o spumoasă comedie de situație – în cheie absurdă – o experiență prin care, la un moment dat, trece fiecare dintre noi.

CU CE VĂ SERVESC? se regăsește în viața noastră de zi cu zi, în dilemele noastre, în fricile noastre, în asemănările noastre. Suntem suma alegerilor pe care le facem. Ne diferențiază curajul de a schimba cât mai des perspectiva subiectivă și umorul de a ne vedea din afara noastră.

Rezervă-ţi chiar acum biletul şi regăsește-te în piesă alături de Maia Morgenstern!

?Ia-ți bilet online de aici ? https://xmd.ro/Cu-ce-va-servesc-Cluj

?Bilete offline se pot achiziționa din rețeaua Entertix și la casa de bilete a locației (Casa de Cultura a Studenților, Cluj-Napoca)

————

? Cu ce vă servesc? – de Pascal Bruckner

• Distribuţie: Maia Morgenstern, Rodica Mandache și Chris Simion-Mercurian

• Autor/Traducere: Pascal Bruckner/Ramona Pavel

• Regia: Chris Simion-Mercurian

• Scenografia: Iuliana Vâlsan

• Costume: Mirela Trăistaru

• Asistent costume: Iolanda Mutu Jr.

⏰ Durata: 1h 20 min