Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

miercuri, 19 iunie 2019 la ora 18:00 - 20:00

Detalii

Data:
miercuri, 19 iunie 2019
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Categories:
,

Locație

Bookstory
Bookstory Bulevardul Eroilor nr. 6-8
Cluj-Napoca, 400129 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

În luna iunie, discutăm la #clubuldecartenobel despre Selma Lagerlöf, prima femeie căreia i s-a oferit Premiul Nobel pentru Literatură (în 1909). Întâlnirea noastră are loc miercuri, 19 iunie, ora 18:00, la librăria Bookstory – ca de obicei 🙂

Spre lectură propunem „Împăratul Portugaliei” – pentru a avea un punct de plecare în discuții. Vă încurajăm, desigur, să citiți și alte povestiri sau romane ale autoarei.

Motivația juriului Nobel: „… ca prețuire pentru nobilul său idealism, bogăția fanteziei și expunerea spirituală care îi caracterizează opera”.

***
Clubul de Carte Cluj este o inițiativă desfășurată în cadrul AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

La Clubul de Carte Nobel ne propunem să citim, în fiecare lună, o carte a unui autor care a primit această distincție pentru literatură. Citim, iar apoi ne dăm întâlnire și discutăm pe îndelete despre experiențele noastre în ale lecturii 🙂

Cu mențiunea că nu obișnuim să facem critică literară în adevăratul sens al cuvântului, vă așteptăm cu drag și plini de curiozitate să analizăm aceste opere împreună, dintr-o perspectivă personală, subiectivă și sinceră.

Vă invităm, așadar, printre cărți – să povestim despre cărți! 🙂
***
Parteneri media: Cluj.com – Ghid Local & I Like Cluj
Locație parteneră și loc plăcut de întâlnire: Bookstory
Participarea la eveniment este #gratuită, însă cei care doresc pot susține proiectele asociației noastre prin #donații la fața locului.