Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

27 februarie la ora 18:00 - 20:00

Detalii

Dată:
27 februarie
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Categorii:
,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/478755392809119

Locație

Bookstory
Bookstory Bulevardul Eroilor nr. 6-8
Cluj-Napoca, 400129 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

La final de februarie, ne dăm întâlnire în librăria noastră preferată pentru a discuta despre „Cartea de nisip” de Jorge Luis Borges, un mic volum de povestiri despre lucruri complexe deghizate în vorbe simple 🙂

✅ CUM FUNCȚIONEAZĂ?
Citim fiecare – individual – cartea, iar joi, 27 februarie 2020, de la ora 18:00, ne vedem la Bookstory pentru a împărtăși idei și impresii de lectură.

📚 Ce se întâmplă la cluburile noastre de carte?
Este simplu: alegem o carte, stabilim data evenimentului, ne întâlnim pentru a discuta și împărtăși unii cu ceilalți idei, impresii de lectură, păreri, nedumeriri cu privire la cartea adusă în discuție și autorul acesteia.

Nu este nevoie de rezervare, nu trebuie să îndepliniți nici o condiție obligatorie pentru a participa la evenimentele noastre, însă ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

📗 Avem pentru voi tot felul de bucurii:
*card de cititor; dacă aveți deja unul, nu uitați să îl aduceți.
*la fiecare trei cărți citite pentru acest club (ținem evidența pe cardurile de cititori), primiți o carte cadou din partea bookblog.ro, partenerii noștri de nădejde 🙂
*cartea aleasă pentru actualul club de carte o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

📖
Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag! 🙂

Parteneri media: Cluj.com – Ghid Local & I Like Cluj
Locație parteneră și loc plăcut de întâlnire: Bookstory
Participarea la eveniment este #gratuită.