Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

miercuri, 30 octombrie 2019 la ora 18:00 - 20:00

Detalii

Data:
miercuri, 30 octombrie 2019
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Categories:
,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2493674844210738

Locație

Bookstory
Bookstory Bulevardul Eroilor nr. 6-8
Cluj-Napoca, 400129 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Spre final de octombrie, vom discuta despre „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții”, de Mark Haddon 🦊 Romanul a fost publicat în Anglia, în anul 2003, și urmărește investigația întreprinsă de Christopher, un adolescent care suferă de sindromul Asperger, privind moartea câinelui din vecini.

✅ CUM FUNCȚIONEAZĂ?
Simplu: citim fiecare – individual – cartea, iar miercuri, 30 octombrie 2019, de la ora 18:00, ne dăm întâlnire la Bookstory pentru a împărtăși idei și impresii de lectură.

📚 Ce se întâmplă la cluburile noastre de carte?
Este simplu: alegem o carte, stabilim data evenimentului, ne întâlnim pentru a discuta și împărtăși unii cu ceilalți idei, impresii de lectură, păreri, nedumeriri cu privire la cartea adusă în discuție și autorul acesteia.

Nu este nevoie de rezervare, nu trebuie să îndepliniți nici o condiție obligatorie pentru a participa la evenimentele noastre, însă ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

📗 Avem pentru voi tot felul de bucurii:
*card de cititor; dacă aveți deja unul, nu uitați să îl aduceți.
*la fiecare trei cărți citite pentru acest club (ținem evidența pe cardurile de cititori), primiți o carte cadou din partea bookblog.ro, partenerii noștri de nădejde 🙂
*cartea aleasă pentru actualul club de carte o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

📖
Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune 🦊 , în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag! 🙂

Parteneri media: Cluj.com – Ghid Local & I Like Cluj
Locație parteneră și loc plăcut de întâlnire: Bookstory
Participarea la eveniment este #gratuită, însă cei care doresc pot susține proiectele asociației noastre prin #donații la fața locului.