Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

miercuri, 26 iunie 2019 la ora 18:00 - 20:00

| Gratuit

Detalii

Dată:
miercuri, 26 iunie 2019
Timp:
18:00 - 20:00
Preț:
Gratuit
Eveniment Categorii:
,
Etichete Eveniment
Sit web:
https://www.facebook.com/events/466570057220038/

Înainte de-a intra și noi într-o scurtă vacanță, privim parcă mai curajoși, acum cu soarele pe cer, înspre cei „27 de pași” ai lui Tibi Ușeriu. Ne-am întrebat mereu ce anume îi motivează pe astfel de oameni, ce resorturi interioare au, cum și de ce își depășesc constant propriile limite. Ne-am gândit să mergem direct la sursă.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?
Simplu: citim fiecare, individual, cartea lui Tibi Useriu, iar miercuri, 26 iunie 2019, de la ora 18:00, ne dăm întâlnire la Bookstory pentru a împărtăși idei și impresii de lectură.

📚 Ce se întâmplă la cluburile noastre de carte?
Este simplu: alegem o carte, stabilim data evenimentului, ne întâlnim pentru a discuta și împărtăși unii cu ceilalți idei, impresii de lectură, păreri, nedumeriri cu privire la cartea adusă în discuție și autorul acesteia. Nu este nevoie de rezervare, nu trebuie să îndepliniți nici o condiție obligatorie pentru a participa la evenimentele noastre. Participarea la eveniment este GRATUITĂ.

📗 Avem pentru voi tot felul de bucurii:
*card de cititor; dacă aveți deja unul, nu uitați să îl aduceți.
*la fiecare trei cărți citite pentru acest club (ținem evidența pe cardurile de cititori), primiți o carte cadou din partea bookblog.ro, partenerii noștri de nădejde 🙂
*cartea aleasă pentru actualul club de carte o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

📖
Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag! 🙂

Parteneri media: Cluj.com – Ghid Local & I Like Cluj
Locație parteneră și loc plăcut de întâlnire: Bookstory

Locație

Bookstory
Bookstory Bulevardul Eroilor nr. 6-8
Cluj-Napoca, 400129 Romania
+ Harta Google