Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

miercuri, 27 martie 2019 la ora 18:00 - 20:00

| Gratuit

Detalii

Dată:
miercuri, 27 martie 2019
Timp:
18:00 - 20:00
Preț:
Gratuit
Eveniment Categorii:
,
Etichete Eveniment
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2210690335911907/

S-a stabilit: în martie ne aventurăm… În sălbăticie 🌲 Mai precis, citim și discutăm despre romanul scris de Jon Krakauer 🙂

Citim fiecare individual cartea, iar apoi ne întâlnim miercuri, 27 martie 2019, ora 18:00, la librăria Bookstory, pentru a împărtăși unii cu alții idei și impresii de lectură.

📚 Ce se întâmplă la cluburile noastre de carte?
Este simplu: alegem o carte, stabilim data evenimentului, ne întâlnim pentru a discuta și împărtăși unii cu ceilalți idei, impresii de lectură, păreri, nedumeriri cu privire la cartea adusă în discuție și autorul acesteia.

Nu este nevoie de rezervare, luați-vă inima în dinți și haideți să povestiți cu noi chiar dacă nu ați reușit să citiți/terminați cartea! Participarea la eveniment este GRATUITĂ.

📗 Avem pentru voi tot felul de bucurii:
*card de cititor; dacă aveți deja unul, nu uitați să îl aduceți.
*la fiecare trei cărți citite pentru acest club (ținem evidența pe cardurile de cititori), primiți o carte cadou din partea bookblog.ro, partenerii noștri de nădejde 🙂
*cartea aleasă pentru actualul club de carte o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

📖
Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag! 🙂

Parteneri media: Cluj.com – Ghid Local & I Like Cluj
Locație parteneră și loc plăcut de întâlnire: Bookstory

Locație

Bookstory
Bookstory Bulevardul Eroilor nr. 6-8
Cluj-Napoca, 400129 Romania
+ Harta Google