Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 11 noiembrie 2017 la ora 19:00 - 21:00

Detalii

Data:
sâmbătă, 11 noiembrie 2017
Timp:
19:00 - 21:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.classicunlimited.ro/concerts/cluj-daisler-2017/

Classic Unlimited duce muzica clasică în locuri neconvenționale.

În cadrul turneului național de pian ajungem într-o hală, în atelier de reparații auto-moto, magazin, tipografie și în cetate. În locuri obișnuite pentru viața noastră de zi cu zi, dar neobișnuite pentru muzica clasică.

Vă invităm astfel să descoperiți alături de pianistul Bogdan Vaida cum se schimbă experiența unui spectacol în funcție de locul unde ne aflăm.

Tipografia Daisler Print House va găzdui concertul din 11 noiembrie de la Cluj.

„E foarte interesant pentru mine cum se schimbă muzica în funcție de locul unde cânt. Sigur, în funcție de acustică, loc și condiții. Dar și din punct de vedere afectiv, emoțional, în funcție de „aura” locului respectiv și mai ales de oamenii care își duc viața de zi cu zi acolo. Practic la fiecare concert se amestecă muzica cu „arta” locului respectiv. Pentru că și să meșterești la motociclete sau să vindeci bolnavi sau să cureți apa de… tot felul (am avut un concerte și la o stație de epurare) poate fi o artă”, spune Bogdan.

Intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile. Există un bilet neobligatoriu, iar fiecare persoană alege care e suma pe care o achită.

Rezervarea este obligatorie:
https://www.classicunlimited.ro/concerts/cluj-daisler-2017/

Dacă vreți să găzduiți Classic Unlimited, puteți să ne propuneți un loc de concert aici: http://www.classicunlimited.ro/propuneri/

Locație

Daisler Print House
Daisler Print House Strada Avram Iancu nr. 20A
Cluj-Napoca, 400091 RO
+ Harta Google