Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

joi, 9 noiembrie 2017 la ora 19:00 - 21:00

Detalii

Data:
joi, 9 noiembrie 2017
Timp:
19:00 - 21:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.classicunlimited.ro/concerts/cluj-autoworld/

Classic Unlimited duce muzica clasică în locuri neconvenționale.

În cadrul turneului național de pian ajungem într-o hală, în service de reparații auto-moto, magazin, tipografie și în cetate. În locuri obișnuite pentru viața noastră de zi cu zi, dar neobișnuite pentru muzica clasică.

Vă invităm astfel să descoperiți alături de pianistul Bogdan Vaida cum se schimbă experiența unui spectacol în funcție de locul unde ne aflăm.

Autoworld Audi găzduiește concertul Classic Unlimited din 9 noiembrie.

„E foarte interesant pentru mine cum se schimbă muzica în funcție de locul unde cânt. Sigur, în funcție de acustică, loc și condiții. Dar și din punct de vedere afectiv, emoțional, în funcție de „aura” locului respectiv și mai ales de oamenii care își duc viața de zi cu zi acolo. Practic la fiecare concert se amestecă muzica cu „arta” locului respectiv. Pentru că și să meșterești la motociclete sau să vindeci bolnavi sau să cureți apa de… tot felul (am avut un concerte și la o stație de epurare) poate fi o artă”, spune Bogdan.

Intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile. Există un bilet neobligatoriu, iar fiecare persoană alege care e suma pe care o achită în funcție de experiența pe care o are în cadrul concertului.

Rezervarea este obligatorie: https://www.classicunlimited.ro/concerts/cluj-autoworld/

Dacă vreți să găzduiți Classic Unlimited, puteți să ne propuneți un loc de concert aici: http://www.classicunlimited.ro/propuneri/

Locație

Autoworld Audi
Autoworld Audi Calea Turzii, nr.249
Cluj-Napoca, 400495 RO
+ Harta Google