Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

vineri, 8 mai 2020 la ora 18:00 - duminică, 10 mai 2020 la ora 16:00

Detalii

Începere:
vineri, 8 mai 2020 la ora 18:00
Se termină:
duminică, 10 mai 2020 la ora 16:00
Eveniment Categories:
, , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/558441034795739
Location : Încărcați harta

?? câte vieți poți salva printr-o linie de cod? Cum te-ai simți să știi că ????? ?? îi poate ajuta pe cei care luptă în prima linie cu pandemia COVID-19?

Hai să afli la ????????? ???????? ??????, cel mai mare hackathon pandemic din România!

Anul acesta, evenimentul cu tradiție al Școlii informale de IT, Challenge Accepted – Hackathon, organizat în parteneriat cu Acceleratorul de Business BCR – InnovX & Google Atelierul Digital, a ajuns la ediția a VI-a și este dedicat exclusiv luptei împotriva efectelor pandemiei COVID19.

Împreună, #luptămdeacasă.

? Dacă reprezinți o instituție/ o companie/ un ONG, înscrie în competiție problema/nevoia cu care te confrunți în această perioadă, a pandemiei COVID-19.

? Dacă ai cunoștințe în programare, testare, analiză de business sau în altă arie a IT-ului, înscrie-te la maratonul de codare, ca să dezvoltăm soluții software împreună.

? Dacă ești senior în IT și ai experiență în coordonarea echipelor, devino mentor CODVID Hack pentru una din echipele multidisciplinare de la Challenge Accepted.

Oriunde te-ai afla, timp de 3 zile, în ???????? ?-?-?? ???, TU poți <> să schimbi viața oamenilor care se luptă azi cu grele încercări.

Înscrierile se fac ??????, pe site-ul evenimentului:

Home