Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 20 ianuarie 2018 la ora 22:00

Detalii

Data:
sâmbătă, 20 ianuarie 2018
Timp:
22:00
Eveniment Category:

Așa cum se cuvine pentru fiecare început de an, te aștepăm la Carnivale – sau mai bine zis, te invităm să te costumezi, să vii să te distrezi si să pleci acasă cu 1000 de euro!

Da, ai auzit bine, te premiem după cum urmează:

Premiul I: 1000 euro
Premiul II: 500 euro
Premiul III: 300 euro

Cum câștigi? Nimic mai simplu, vino costumat, lasă-te fotografiat, iar in perioada 21-27 ianuarie, fă mare tam tam pe facebook cu poza ta. Sunt premiate pozele care strâng cele mai multe puncte.
1 Like= 1 punct iar 1 Share=5 puncte

Concursul se încheie pe 27 Ianuarie la ora 19:00.

Avem rugămintea să vă verificați și să recomandați a se verifica setările contului Facebook > Settings > Privacy >să avem posibilitatea să verificăm toate voturile Like & Share.
Persoanele care utilizează aplicații Like & Share vor fi descalificate. De asemenea, inclusiv în situația în care se descoperă că există Like & Share, de pe conturi false de Facebook.

Comerciantul organizator, are obligaţia să calculeze impozitul aferent sumei oferite separat şi să reţină la sursă impozitul aferent premiului, calculat în funcţie de procentele mai sus menţionate. Această obligaţie este explicit mentionată de art.77 Cod fiscal. În cazul premiilor obţinute din concursuri, veniturile sub formă de premii se impun, prin reţinerea la sursă, cu o cotă de 16% aplicată asupra venitului net realizat din fiecare premiu.

Locație

Cluj-Napoca, România + Harta Google