Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

joi, 11 octombrie 2018 la ora 20:00

Detalii

Data:
joi, 11 octombrie 2018
Timp:
20:00
Eveniment Category:

Boyz and Girlz

BOYZ AND GIRLZ este un spectacol de teatru social care explorează consecințele tragice ale valorilor patriarhale în viețile adolescenților, pe care societatea încearcă să-i protejeze prin ignoranță. Acesta spune povestea unor adolescenți care încearcă să-și găsească locul într-o lume în care identitatea de gen este impusă și în care nu primesc consiliere cu privire la consimțământ, relații, sexualitate și sănătate mentală. Spectacolul explorează reacțiile pe care le au oamenii atunci când se întâmplă un abuz, chestionează problema responsabilității colective și încearcă să arate importanța comunicării între părinți, copii și profesori, precum și necesitatea educației sexuale în România.

Recomandare: 14+
Intrare liberă.

BÉZNĂ Theatre este un colectiv de teatru format la Londra în 2013, condus de regizorii şi dramaturgii Sînziana Koenig şi Nico Vaccari. Alături de colaboratori internaţionali, BÉZNĂ se angajează în activism prin teatru cu scopul principal de a contesta inechitatea socială şi de a provoca publicul la dialog socio-politic.
________________________________________________________
>>>Focus Atelier este o platformă dedicată schimbului liber de idei, cunoștințe și practici, lansată de Asociația Reciproca în 2015. Accesul la toate evenimentele Focus Atelier este gratuit. <<<
_____________________________________________________
Detalii despre întregul program Focus Atelier – Paradigme în arta documentară se pot găsi pe site-ul focusatelier.ro. Pentru orice informații organizatorii pot fi găsiți la adresa de mail [email protected]
_____________________________________________________
Ediția a IV-a Focus Atelier este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Național Cultural și de Primăria și Consiliul Local Cluj Napoca. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Locație

Cluj-Napoca, România + Harta Google