Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

26 februarie la ora 18:30 - 20:30

Detalii

Dată:
26 februarie
Timp:
18:30 - 20:30
Eveniment Categorie:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/636443397126250

Locație

Platinia Shopping Center
Platinia Shopping Center Calea Manastur 2-6
Cluj-Napoca, RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

𝐋𝐞𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐠𝐚𝐦𝐞𝐬 𝐛𝐞𝐠𝐢𝐧 (𝐚𝐠𝐚𝐢𝐧)! 📣
Revenim în forță și vă așteptăm săptămâna viitoare, miercuri, 29 ianuarie, de la ora 18:30,la 𝐁𝐨𝐚𝐫𝐝 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐬 𝐍𝐢𝐠𝐡𝐭 @𝐂𝐚̆𝐫𝐭𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐏𝐥𝐚𝐭𝐢𝐧𝐢𝐚! Alături de prietenii de la The Guild Hall 🙏, ne vom testa îndemânarea la desen și talentele de comunicare non-verbală alături de cei dragi sau de posibili viitori prieteni.
#hiphiphurray
#happygamenight! 🤓

De data aceasta ne-am hotărât să întâmpinăm curioșii gameri cu jocuri de ghicit și comunicare, creative și cu haz, precum este și foarte popularul joc 𝘼𝙘𝙩𝙞𝙫𝙞𝙩𝙮, alături de care vom mai avea jocurile 𝙋𝙞𝙠𝙩𝙤, 𝘾𝙤𝙣𝙘𝙚𝙥𝙩, 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚. De asemenea, pentru cunoscătorii înverșunați aducem ceva mai special, dar la fel de captivant, și anume, 𝙋𝙖𝙧𝙖𝙣𝙤𝙧𝙢𝙖𝙡 𝘿𝙚𝙩𝙚𝙘𝙩𝙞𝙫𝙚𝙨! 🕵

Intrarea la eveniment este liberă, în limita a 20 de locuri disponibile.
De aceea vă rugăm să vă semnalați intenția de participare prin completarea formularului de mai jos:

Parteneri media: TVR Cluj, Radio Cluj, Transilvania Reporter, Actual de Cluj, Cluj Life, Cluj.com – Ghid Local, OrasulCluj.ro, Clujul Cultural, I Like Cluj, DeCluj.ro.

❗În cazul în care nu mai puteți ajunge, deși v-ați înscris, vă rugăm să ne anunțați cu o zi înainte de eveniment. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă refuza participarea la evenimentele noastre pe viitor. Mulțumim!