Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

joi, 12 octombrie 2017 la ora 6:00 - 22:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 6:00, repeating until duminică, 5 noiembrie 2017

Locație

Cluj-Napoca, România + Harta Google
Location : Încărcați harta

Bilete la Campionatul Mondial de Karate Fudokan Cluj 2017

Au fost puse în vânzare BILETE la Campionatul Mondial de Karate Fudokan Cluj 2017!

Cea de-a VII-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Tradițional Fudokan va avea loc la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, în perioada 3-5 noiembrie 2017. 2000 de sportivi și antrenori din peste 40 de țări își vor testa aptitudinile pentru cele 900 de medalii puse în joc de organizatori. Acest eveniment se înscrie în lista celor mai importante competiții de sport organizate în Cluj-Napoca.

Suprizele aceste ediții de Cluj

Federația Internațională de Karate Tradițional Fudokan, alături de Asociația Județeană de Karate Tradițional Cluj, ACS Fortuna CLUJ, Hampton by Hilton Cluj-Napoca, cu sprijinul Municipiul Cluj-Napoca şi Consiliului Local Cluj-Napoca şi al Consiliul Judetean Cluj, pun la cale un eveniment care va depăși granițele unei simplu concurs de talie internațională. Sunt pregătite o serie de surprize pe parcursul celor trei zile de campionat. Pe lângă luptele oficiale, Sala Polivalentă va găzdui demonstrații serioase de karate, spargeri și momente deosebite, inclusiv un mix între karate și balet.

Vor fi amenajate 12 suprafeţe de concurs (tatami) pe care sportivii vor urca în drumul lor spre finală. Se anunță un regal sportiv cu peste 450 de lupte înscrise în concurs. Pentru câştigarea unei medalii, fiecare luptător sau luptătoare va trebui să câștige 32 de confruntări în care „singurul adversar cu adevărat puternic eşti tu însuţi”.

Sport la nivel înalt pentru o cauză nobilă

Organizatorii nu uită, însă, că sportul este în primul rând un fenomen social. Unul din scopurile Campionatului Mondial de Karate Fudokan Cluj-Napoca 2017 este acela de a colecta fonduri pentru sprijinirea fundației AKSZA Ház/Casa AKSZA/Aksza House/Aksza Haus, care găzduiește astăzi nu mai puțn de 14 copii abandonați (cazare permanentă, hrană, vestimentație și facilități de educare). Această acțiune profund caritabilă este inițiată și susținută de compania hotelieră Hampton by Hilton.

Bilete la Campionatul Mondial de Karate Fudokan Cluj 2017 sunt disponibile online pe platforma www.ghidlocal.com. Un bilet pentru o zi de concurs are preţul de 12 lei, iar un abonament pe toată durata competiţiei costă 30 de lei.

Organizatori: World Fudokan Federation, Ministerul Tineretului și Sportului, Federaţia Română de Karate Tradiţional, Asociaţia Judeţeană de Karate Tradiţional, ACS Fortuna CLUJ
Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Local şi al Primăriei Cluj-Napoca

Parteneri: Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj, Platinia Hotel, Hampton by Hilton, Depozitul de tricouri, Coca-Cola, Romania Shuttle – transfers und excursions, Consiliul Judeţean Cluj, Cora Romania, Sunimprof Rottaprint, Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca Oficial, ISU Cluj, NESCAFÉ Alegria, TRANSILVANIA FASHION, PMA Invest

Parteneri de promovare: Cluj.com – Ghid Local, AGERPRES, AMA, Amprenta Advertising, Buzz News, Cluj Insider, ClujLife, Cluj.info, ClujToday, Dispersie, Ziarul Făclia, Radio Napoca FM, Observator International, Radio Impuls, Ziua de Cluj, VIVO Cluj Napoca