Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

vineri, 17 mai 2019 la ora 14:00 - 23:30

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 14:00, repeating until duminică, 19 mai 2019

| Gratuit

Detalii

Data:
vineri, 17 mai 2019
Timp:
14:00 - 23:30
Preţ:
Gratuit
Eveniment Categories:
,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/362375591002595/

Organizator

Beer Hype
Email:
flaviu@beerhype.ro
Sit web:
https://beerhype.ro/

Beer Hype e festivalul de bere artizanală cu esență pur românească și o componentă puternică educațională. E un concept aflat la intersecția dintre știință, artă și pasiune.

Timp de 3 zile veți putea explora universul artizanatului de bere exclusiv româneasc, experimentând diverse tipuri de bere, discutând cu producătorii și aflând povestea din spatele fiecăruia direct de la ei.

Ne dorim ca toată lumea să simtă farmecul berii artizanale așa că pentru cei care vor să exploreze în profunzime această lume am pregătit seminarii & workshop-uri dedicate pe subiecte precum homebrewing, stiluri de bere, sau cum să analizăm o bere. De asemenea vom găzdui o conferință dedicată celor care activează în industrii conexe în cadrul căreia vor primi răspunsuri la întrebări arzătoare direct de la producatori.

Ediția din acest an va avea o aromă mai intensă, de ”Esență Românească”.

Am ales această temă fiindcă e una dintre valorile noastre de bază. Reprezintă ceea ce construim zi de zi – promovarea scenei locale de bere artizanală arătând lumii întregi cât de fascinantă e.

Fiecare berar prezent la festival va folosi unul sau mai multe elemente specifice românești (istorice, geografice, biologice, culinare, etc.) și le va reinterpreta amestecând pasiune, știință și creativitate într-o sticlă cu o poveste unică și arome captivante. Veți putea să le gustați pe toate la festival!

Beer Hype e mai mult decât bere. E pasiunea, inovația și curajul de a crea noi arome care se diferențiază. E o ocazie de a explora universul berii artizanale într-o locație inedită, chiar în inima orașului – Muzeul de Artă Cluj.

Locație

Muzeul de Arta Cluj-Napoca
Muzeul de Arta Cluj-Napoca Piaţa Unirii nr. 30
Cluj-Napoca, 400098 Romania
+ Harta Google