Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

vineri, 28 septembrie 2018 la ora 15:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 9:00 on sâmbătă, repeating until sâmbătă, 29 septembrie 2018

Detalii

Data:
vineri, 28 septembrie 2018
Timp:
15:00
Eveniment Categories:
,

Organizator

Asociatia Părinților Báthory
Telefon:
0752 110 109
Email:
info@bathorydays.ro
Sit web:
https://bathorydays.ro/

Báthory IT & Print Days » Prima conferință de IT & Print dedicată liceenilor, la Cluj

Interesul pentru domeniul de IT & Print se dezvoltă încă din băncile școlii, cu atât mai mult în Cluj-Napoca, un oraș axat pe inovație și progres.

Aflată la prima ediție, Báthory IT & Print Days este prima conferință de IT & Print din România care se adresează elevilor de liceu și care vine în întâmpinarea acestora, facilitându-le interacțiunea directă cu agenții economici și sociali din domeniu. Evenimentul este organizat de Asociatia Părinților Báthory și se desfășoară în perioada 28 – 29 septembrie 2018, la Liceul Teoretic Báthory István din Cluj-Napoca, fiind deschis tuturor elevilor de liceu din județul Cluj. Participarea acestora la eveniment este gratuită.

Două zile de workshop-uri, pitch-uri, testare de produse și jocuri

În Cluj-Napoca au loc numeroase târguri și conferințe specifice domeniului IT, evenimente dedicate specialiștilor sau celor aflați la început de drum în cariera profesională. Interesul pentru domeniul de IT & Print începe însă mult mai devreme.

Báthory IT & Print Days le oferă ocazia tinerilor liceeni să interacționeze în mod direct cu profesioniști în domeniu, să participe la workshop-uri speciale, să testeze jocuri și produse specifice domeniilor de IT & Print. În plus, elevii care au o idee sau un proiect inovativ îl vor putea prezenta în fața unui juriu de specialiști, cele mai bune idei fiind premiate cu programe de mentorat și sponsorizări.

Program Báthory IT & Print Days

Vineri, 28.09:
15:00 – 17:00 Conferință: „Hello, IT & Print Brands!”
17:30 Round table: „Future of Cluj-Napoca: Smart City”
18:30 Networking Cocktail Party

Sâmbătă, 29.09:
09:00 Înregistrare participanți
10:00-15:00 IT & Print workshops session
14:00-15:00 Pitching session: „Sway us with your idea!”
15:00-16:00 Prezentare: „Successfull stories”

Participarea la toate activitățile din cadrul evenimentului este gratuită. În ceea ce privește workshop-urile, numărul de locuri / workshop fiind limitat, este necesară o înscriere în prealabil. Acest lucru se fac prin simpla completare a formularului disponibil pe www.bathorydays.ro .

Cele mai cunoscute companii la nivel local și internațional

Vor fi prezente la eveniment cele mai cunoscute companii la nivel local și internațional, firme și școli informale de IT, firme și asociații de print, precum și universități clujene.

Din rândul agenților economici, educaționali și sociali care vor participa la conferință pot fi amintiți: Accenture, Arobs, ArtSoft, Asociația Descoperă-ți pasiunea în IT, Evozon, Gameloft, Google, Halcyon Mobile, HipMenu, PiTech Plus, Școala Informală de IT, Târgul de Cariere în IT, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Asociația Tipografilor Transilvania, NIS Electronics, Sunimprof Rottaprint, Seenprint, Tipografia Arta, World Wide Print și alții.

Responsabilitate socială și progres

Báthory IT & Print Days este o inițiativă ce se bazează pe principiul responsabilității sociale din perspectiva eficacității economice și a incluziunii sociale. Fiind un proiect cu un puternic impact educațional, destinat liceenilor și generațiilor viitoare de specialiști în IT și comunicații, evenimentul oferă participanților o viziune realistă asupra modului în care tinerii se pot integra în societatea profesională, cu propriile lor idei și inovații.

Proiectul este gândit ca un eveniment anual în care se întâlnesc companiile specializate în IT & Print și elevii care se pregătesc să intre în acest domeniu de activitate. În timp ce elevii au șansa de a afla informații relevante despre proiectele firmelor de IT & Print, locuri de muncă sau specializări, companiile își prezintă într-un mod interactiv proiectele și inițiativele. Se creează astfel o relație dinamică și coerentă între sectorul educațional și cel ocupațional. Interacțiunea elevi – companii va fi urmată, îndeaproape, de programe de specializare dedicate profesorilor și alte proiecte care să faciliteze crearea unor punți de legătură reale între mediul educațional și cel profesional.
_ _ _ _ _ _ _

» Eveniment organizat de: Asociatia Părinților Báthory
» Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.
» Parteneri principali: Cluj.com | Liceul Bathory | Asociația Descoperă-ți pasiunea în IT
» Parteneri IT: Accenture | Arobs | ArtSoft | Asociația Descoperă-ți pasiunea în IT | Evozon | Gameloft | Google | Halcyon Mobile | HipMenu | PiTech Plus | Școala Informală de IT | Târgul de Cariere în IT | Universitatea Tehnică Cluj-Napoca
» Parteneri Print: Asociația Tipografilor Transilvania | NIS Electronics | Sunimprof Rottaprint | Seenprint | Tipografia Arta | World Wide Print

Locație

Liceul Teoretic Báthory István
Liceul Teoretic Báthory István Str. Mihail Kogălniceanu, nr.2
Cluj-Napoca, Cluj România
+ Harta Google
Telefon:
0752 110 109