Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

22 februarie la ora 20:00 - 0:00

Locație

Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca Oficial
Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca Oficial Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca, 400003 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Ești o personalitate culturală recunoscută sau în devenire? Reprezinți un ONG sau o instituție publică sau privată care activează în domeniul cultural românesc? Sau ești pur și simplu pasionat de valorile noastre autohtone? În orice caz, te așteptăm pe 22 februarie 2020, la Casa de Cultură, în sala Transilvania, pentru a închina împreună în cinstea istorie, a prezentului și a viziunii!

Punem de-o petrecere altfel, de-o petrecere culturală, cu tâlc și obiective din cele mai nobile! Vrem să scoatem în față ideile ingenioase, să dansăm pe piese fabuloase,să scoatem la iveală versuri care merită rostite, cărți care merită citite, evenimente care merită pomenite și oameni care merită atenție!

Poți veni la bal mascat, într-un personaj consacrat sau poți aduce cu tine cultura în ce formă vrei tu și consideri că ea poate fi livrată celorlalți! Te avertizăm că există și premii! Așa că vino pregătit cu tot ce ai mai bun, cu prieteni, băutură, prăjitură, mit sau mită din cultură și hai să punem de-un bal cum n-a văzut „tătă Transilvania”!

Intrarea se face pe bază de invitație, deci grăbește-te să-ți rezervi locul de vază la masa greilor culturali!

Balul este prezentat de duetul Diana-Ioana Licu și Matei Ioan Rotaru, cu acompaniamentul orchestrei gazdă.

Un eveniment din cadrul ActivCulturel, proiect finanțat de ComOn Cluj Napoca 2019 și susținut de Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca!