Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 19 mai 2018 la ora 12:00

|Recurring Eveniment (See all)

One event on duminică, 20 mai 2018 at 12:00

Detalii

Data:
sâmbătă, 19 mai 2018
Timp:
12:00
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2661891454036634/

„Atunci și Acum” | Community Corner by Beard Brothers la Zilele Clujului

Anul acesta, la Zilele Clujului,  Beard Brothers va organiza din nou un Community Corner în Parcul Cetățuie, de această dată cu o notă „centenară”. Dorința lor este de a reconstitui un echilibru între ce-a fost mai demult și ce avem acum, între tradițional și contemporan, între folclor și underground. „Atunci și Acum” reprezintă ideea Beard Brothers despre cum ne putem folosi de istorie și prezent ca să scoatem în evidență cât de frumoasă este țara noastră.

Vor aduce artiști care exprimă îndeaproape tradiția, dar și contemporaneitatea românească: Hanu’ cu Bragă, Massive Fluo, S-T-Phan, Mr. Jurjak, MedStrings Orchestra sunt doar câțiva din artiștii confirmați până acum, alte nume importante urmează.

Zona de Sports & Fun va include, printre altele: tiroliană, fussball real size, activități în colaborare cu SMURD Cluj, yoga, kickboxing, Gladiatori și Cavaleri, o zonă VR, workshop de olărit.

Zona dedicată copiilor va avea o mulțime de surprize pentru cei mici: face-painting, mini-golf, experimente, jocuri din copilăria celor mari ( Nu te supăra, frate! sau Sus Jos), workshopuri în colaborare cu Caolin, crafting, origami, yoga kids și multe alte activități super fun pentru copii.

La Chill Zone vor fi filme mute cu Charlie Chaplin, dar și comedii românești cu Toma Caragiu și alte proiecții speciale. Vor aranja zona cu hamace, măsuțe, bean baguri, toate într-o formulă cât mai relaxantă și mai friendly.

Community Corner BB la Zilele Clujului este pus în slujba campaniei 1.12 Wheels For Life, prin care asociația își propune să strângă 150.000 de euro pentru achiziționarea unei ambulanțe de tip C în folosul SMURD Cluj.