Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

luni, 16 septembrie 2019 la ora 18:30 - 20:30

Detalii

Dată:
luni, 16 septembrie 2019
Timp:
18:30 - 20:30
Eveniment Categorii:
,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/373242770296063

Locație

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca Cluj-Napoca, 400xyz1 RO + Harta Google
Location : Încărcați harta

LE: detalii despre locația evenimentului, în curând!

PERSONACT revine cu forțe noi. Toamna se numără bobocii 🙂

Vino alături de noi pentru a te cunoaște mai bine, pentru a deveni mai atent, mai spontan, mai prezent și mai creativ în propria-ți viață.
Redescoperă-te într-o lumină complementară, balansează-ți IQ-ul cu un EQ consistent și scapă de ochelarii de cal, de scenarită, de inhibiții și stres. Joacă teatru experimental 100% de substanță și învață să comunici prin toate nivelurile intelectual, fizic și intuitiv cu mediul înconjurător. Îți vei crește astfel șansele în a găsi soluții inedite, a adopta atitudinea optimă și a acționa spontan și hotărât de fiecare dată când situația o impune. Metoda noastră implică timp, efort, perseverență și dăruire. Spre tine însuți. Noi doar te ghidăm acolo unde tu DEJA îți dorești să ajungi.

De multe ori, fără să realizăm, urmăm traiectorii la întâmplare, deși avem impresia că știm exact unde vrem să ajungem și mai ales, cum. Apoi, ne întrebăm ce căutăm acolo, nu ne găsim locul și o luăm de la capăt. Dar o facem în același mod. Și astfel, ajungem în alt loc, în care ne simțim la fel de străini și de absenți. Și nu înțelegem de ce.

Mai mult, chiar. Credem în aparențe. Le hrănim, în loc să ne debarasăm de ele. Și astfel ajungem să nu mai avem încredere în oameni, pentru că, nu-i, așa, aparențele înșeală! Iar pentru ca efectul domino-ului să fie complet – ajungem să nu mai avem încrederea în noi înșine, în puterea noastră de a discerne mai devreme și nu mai târziu (după consecințe) – realitatea.

Te regăseșți în imaginea de mai sus?
Atunci probabil că ți-ar prinde tare bine să vii alături de noi, să înveți pas cu pas cum să te auzi mai bine, cum să asculți mai atent, cum să te exprimi mai fidel în fața celor din jur (atât verbal, cât mai ales non-verbal) și firesc, fără doar și poate, să te debarasezi de povara aparențelor din viața ta!

Dă-ne un mesaj sau sună-ne pur și simplu la 0740 63 16 19 pentru a ne cunoaște mai bine. Or, dacă ești sigur deja că îti dorești o astfel de experiență, inscrie-te direct in formularul de mai jos și te vom contacta noi:

DEZVOLTARE PERSONALĂ

Vrem încrederea ta și o putem câștigă firesc doar ajutându-te să îți crești încrederea în tine însuți.

Cu drag,
Echipa PersonAct