Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 25 ianuarie 2020 la ora 10:00 - 15:00

Detalii

Data:
sâmbătă, 25 ianuarie 2020
Timp:
10:00 - 15:00
Eveniment Categories:
, ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/470416877218669

Locație

Organizația Minte Forte
Organizația Minte Forte Calea Dorobanților, nr. 74, ap. 71
Cluj-Napoca, RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Atelier: Intuiția și Cele patru Ferestre ale Cunoașterii
Cultivarea și Integrarea Gândirii, Simțurilor, Emoțiilor și a Imaginației

Ființa umană dispune de o complexitate minunată de modalități de a cunoaște lumea, atât lumea interioară cât și cea exterioară. Prin cultivarea și integrarea celor 4 moduri de a cunoaște ceea ce se regăsește în noi înșine și în jurul nostru putem aborda experiența umană într-o modalitate holistică, deplină.
Intuiția umană, de care cu toții dispunem indiferent de varstă sau sex, se regăsește la intersecția dintre aceste patru ferestre, și este potențată de re-descoperirea și cultivarea lor intențională.
Gândirea, Simțurile, Emoțiile și Imaginația, reprezintă cele patru ferestre ale cunoasterii, cele patru capacități înnăscute pe care fiecare din noi avem rolul si oportunitatea de a le cultiva, de a le aduce din nou în echilibrul natural ce ne permite să trăim în deplinătate.
Vă invităm la un atelier prin care puteți descoperi, cunoaște și cultiva aceste resurse, aceste părți integrante din ființa voastră, și alături de alți călători curioși să faceți primii pași către cultivarea resurselor interioare dintr-o perspectivă holistică.
Abordarea holistică a ființei umane ia în considerare si pune accentul pe dimensiunile diferite ale experienței și ființei umane si a triadei trup-minte-suflet, oferind o perspectivă integrativă de dezvoltare umană.

MODUL DE LUCRU
Se va lucra în grup și individual, workshop-ul e dezvoltat în contextul Educației Non-Formale și a învățării experiențiale în care participanții au un rol activ și participativ, contribuind la experiența de învățare prin prezență și implicare.
Printre metodele de lucru vor fi: scriere liberă, discuții de grup, prezentări de concepte și teorii, lucru unu la unu, corporalitate și reflexie individuală, imagerie profundă.

CE POȚI OBȚINE DE LA ACEST ATELIER
– O conectare profundă cu sine și cu alți oameni.
– Redescoperirea și cultivarea celor 4 modalități de a cunoaște lumea
– Instrumente și abordări practice de a integra aceste resurse în viața de zi cu zi.
– O conectare profundă la propriile emoții, simțuri, imaginație și gândire.
– O abordare holista asupra sinelui tău.
– Reflecție și introspecție personală.

DATA ȘI ORA
25 Ianuarie, de la 10.00 la 15.00

CINE POATE PARTICIPA
Acest eveniment este pentru cei care:
– Sunt dispuși să se aventureze într-o călătorie personală de cultivare a Sinelui.
– Vor să aibă o viață trăită din plin, autentică, și cu însemnătate.
– Vor să dezvolte o relație sănătoasă cu diferite părți din ei.
– Vor să iși descopere și să iși cultive intuiția.
– Vor să descopere noi modalități de a cunoaște lumea lor interioară și cea exterioară.

CONTRIBUȚIE ATELIER
Donație recomandată, 50 RON. Aceasta donație va sustine proiectele Minte Forte.

LOCAȚIE
Sediul Minte Forte, Calea Dorobanților, nr. 74, bl. Y9, sc. IV, ap. 71, Cluj-Napoca.

ÎNSCRIERE
Pentru a participa la acest atelier este necesară înscrierea. Te poți înscrie completând aplicația disponibilă la acest link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeYuLbh4aRgAh2QRNk0ISIw824fe0NskcpE2wGZvv6XC00ow/viewform?usp=sf_link

FACILITATORUL ATELIERULUI
Alexandru Giurgea – crează spații și procese de învățare, creștere și descoperire în care oamenii sunt invitați să își descopere resursele interioare și să se bucure de simplitatea naturii umane. Pasionat de natură și de crearea de contexte de învățare prin folosirea elementelor și a ciclurilor naturale, caută să îmbine abordarea metodologică a educației non-formale cu pasiunea pentru învățarea autodirijată și dezvoltarea unei relații sănătoase dintre om și natură.
Alex își urmează calea prin a conecta oamenii cu profunzimile lor, explorând în procese de grup și individuale(mentorat) descoperirea și manifestarea potențialului uman ce așteaptă să fie trezit în fiecare din noi.
Este formator și lucrător de tineret de peste 4 ani, lucrând cu tineri și adulți la nivel local și în proiecte internaționale, și este un promotor activ al Dezvoltării Eco-centrice, model dezvoltat de organizația Animas Valley Institute din Colorado, SUA cu care se formează în prezent.