Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

16 martie la ora 11:00 - 18:00

| 150 lei

Detalii

Dată:
16 martie
Timp:
11:00 - 18:00
Preț:
150 lei
Eveniment Categorie:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1981781615461490/

Locație

Scoala de Teatru Allegria
Scoala de Teatru Allegria Calea Dorobanților 128
Cluj, Cluj România
Telefon:
0728836555
Sit web:

Improvizația e un joc. Mai multe jocuri. Foarte multe jocuri. Și ce e fascinant e că intri în joc fără să știi ce faci, și ieși fără să realizezi cum ai făcut și-ai spus ceea ce ai făcut.

Neașteptatul, spontanul, surpriza – astea sunt câteva cuvinte care definesc teatrul de improvizație. O zonă liberă de joacă, de experimentare, de forjare în cele mai nebănuite cotloane ale minții.

În momente de spontaneitate totală ies la iveală cele mai neașteptate părți din noi, de aceea mulți consideră improvizația o terapie aproape hipnotică.

De ce ai avea nevoie de teatru de improvizație? Asta nu pot să îți spun, deoarece știu siiigur că ai să descoperi odată ce ni te alături.

De asemenea, știu că teatrul de improvizație e unul menit să elibereze orice sălbăticie a minții – în limita bunului simț… uneori.

Când spun ELIBERARE, mă refer realmente la o explorare a potențialităților ascunse care ies la iveală prin JOC, prin experimentare liberă și neconstrânsă în cadrul unui grup care va deveni – că vrea, că nu vrea – o mică haită care dansează în jurul unui foc de tabără pe o planetă necunoscută încă omului într-un an atât de îndepărtat încât vom fi uitat demult de unde am plecat.

Da, asta e improvizația, asta îmi propun prin acest curs, o distracție continuă cu efecte imediate – ca la teleshopping.

Imaginează-ți că IMPROVIZAȚIA ar fi un aparat magic care îți definește abdomenul în timp ce tu te uiți la o comedie bună, și pe când ai terminat – pac – între 4-6 pătrățele garantat și-o durere strașnică de burtă de la cât de mult o să ne distrăm.

Dacă te mint? Nici eu nu știu, pentru că nu am cum să anticipez ce urmează să se întâmple până nu ni te alături. Așa că dacă ai chiar și cea mai mică intenție sau înclinație spre așa ceva, ești așteptat cu brațele deschise.

Semnează: Han Andrei, cel care va susține acest atelier.
Actor, absolvent al Facultății de Teatru și Televiziune, Cluj Napoca
Coordonator al trupei de improvizație ImproVshow Silver

Cursul se desfășoară între orele 11-18, cu o pauza de prânz de o oră și jumătate.
Prețul 150 lei.