Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

3 aprilie la ora 18:30 - 20:30

Detalii

Dată:
3 aprilie
Timp:
18:30 - 20:30
Eveniment Categorii:
, , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/213617016428071
Location : Încărcați harta

Coregrafa Oana Mureșan propune o serie de ateliere de dans contemporan pentru începători, într-un cadru cât mai liber şi mai experimental, la care te invită să îți depăşești limitele prin joc şi relaxare, exerciţii tehnice, respiraƫie corectă și prin momente de improvizaţie şi compoziţie coregrafică.

Atelierele de dans contemporan pe care le va susține la ZIZ în lunile martie și aprilie oferă posibilitatea de a experimenta un alt tip de mişcare, în afara normelor, care corespunde trăirilor de moment ale fiecăruia.

Atelierele sunt împărțite în module. Fiecare modul se va desfăşura pe parcursul a 5 şedinţe cu nivel de pregătire pentru începători.

Durata următorului modul: 13 martie – 10 aprilie (5 sedinte)

Preț:
↠ modul 5 şedinte | 300 RON
↠ modul pentru studenţi | 250 RON
↠ 1 ședinţă | 60 RON

Costurile se achită integral la prima şedinta a modulului.

Inscrieri: [email protected] sau Telefon : 0755077671
Deadline înscrieri: 12 martie

Număr maxim de participanți: 15 persoane / modul

Te invităm să iei parte la o şedinţă de dans eliberator şi frenetic, care îți va reseta mintea şi corpul.

Nivel începători
Acest nivel este dedicat persoanelor care doresc să descopere dansul contemporan şi se află la început de drum. Nu contează nivelul de pregătire sau de cunoştinţe în domeniu, ci doar dorinţa pentru dans. Cursul poate funcţiona ca metodă de iniţiere și informare cu privire la dansul contemporan sau, pur și simplu, ca activitate de dezvoltare personală care îmbină creaţia artistică și pregătirea fizică.

Program:
↠ vineri 13 martie | 18:30 – 20:30
↠ vineri 20 martie | 18:30 – 20:30
↠ vineri,27 martie | 18:30 – 20:30
↠ vineri, 3 aprilie | 18:30 – 20:30
↠ vineri, 10 aprilie | 18:30 – 20:30

Locație: ZIZ | str.Paris nr 5-7 | Sala Studio

Atelierele sunt adresate persoanelor peste 18 ani.

_________________

Oana Mureşan a absolvit “Academia de Muzică Gheorghe-Dima” Cluj-Napoca cu specializarea în Artele Spectacolului Muzical – Regie Coregrafică . În 2018 şi-a obținut diploma de masterat (Masterat în Coregrafie – specializarea Regie Coregrafică) în cadrul aceleiaşi facultăţi.

A început acest drum la vârsta de 5 ani în calitate de gimnastă până la vârsta de 15 ani, iar mai apoi s-a îndreptat spre dans și teatru. S-a pregătit intens lucrând alături de diferiţi coregrafi români şi străini. A participat la peste 20 de workshopuri de dans contemporan, coregrafii cu cel mai mare impact fiind: Ohad Naharin (Israel), Salim Gauwloos (USA), Natalia Iwaniec (Polonia), Eva Sanchez (Barcelona), Jakab Melinda (Romania), Cosmin Manolescu (România).

Experienţele acumulate în facultate şi participarea la diferite ateliere de dans i-au oferit o viziune de ansamblu a dansului contemporan, foarte importantă pentru un tânăr artist în domeniu.

Până în prezent a semnat 5 producţii de dans sub semnătura unui coregraf precum: ”Mulţumesc”(spectacol de teatru-dans, Cluj-Napoca), ”Bolero” (reprezentaţie în Viena), ”Heterocromia” (spectacol în care arta dansului și arta multimedia se întalnesc), ”Body and Space” (performance de dans, în cadrul festivalului TIFF Alba Iulia), ”In(cerc)” (spectacol de teatru-dans, Cluj-Napoca).

În anul 2018, în cadrul Festivalului de Teatru de la Constanţa, Oana câştigă premiul pentru cel mai bun coregraf cu spectacolul “Heterocromia”. De asemenea, pe lângă coregraf este și dansator/ interpret în diferite spectacole precum: ”Decodance”, ”Meniu:Dans”, ”Mitos Cultures”, ”Planet Dance”,”Don Giovanni”etc.

Din 2016, Oana începe să susţină cu regularitate cursuri de dans contemporan pentru copii și adulţi – începători şi avansaţi