Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 7 septembrie 2019 la ora 18:00 - 20:00

Detalii

Data:
sâmbătă, 7 septembrie 2019
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Categories:
, , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/477585419732259

Locație

Fabrica de Pensule
Fabrica de Pensule Henri Barbusse 59-61
Cluj-Napoca, 400616 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Coregrafa Oana Mureșan propune o serie de ateliere de dans contemporan pentru începători, într-un cadru cât mai liber şi mai experimental, la care te invită să îți depăşești limitele prin joc şi relaxare, exerciţii tehnice, respiraƫie corectă și prin momente de improvizaţie şi compoziţie coregrafică.

Primul atelier de dans contemporan pe care il va susține la Fabrica de Pensule în luna septembrie oferă posibilitatea de a experimenta un alt tip de mişcare, în afara normelor, care corespunde trăirilor de moment ale fiecăruia.

Atelierele sunt împărțite în module. Fiecare modul se va desfăşura pe parcursul a 4 şedinţe cu nivel de pregătire pentru începători.

Durata următorului modul: 7 Septembrie-28 Septembrie (4 ședințe)

Preț:
↠ modul 4 şedinte | 250 RON
↠ modul pentru studenţi | 200 RON
↠ 1 ședinţă | 60 RON

Costurile se achită integral la prima şedinta a modulului.

Înscrieri: https://forms.gle/t9xe5PbyNhE5A8aa8
Deadline înscrieri: 6 Septembrie

Număr maxim de participanți: 12 persoane / modul

Pentru mai multe informații: [email protected] | Telefon: 0755 077 671

Te invităm să iei parte la o şedinţă de dans eliberator şi frenetic, care îți va reseta mintea şi corpul.

Nivel începători
Acest nivel este dedicat persoanelor care doresc să descopere dansul contemporan şi se află la început de drum. Nu contează nivelul de pregătire sau de cunoştinţe în domeniu, ci doar dorinţa pentru dans. Cursul poate funcţiona ca metodă de iniţiere și informare cu privire la dansul contemporan sau, pur și simplu, ca activitate de dezvoltare personală care îmbină creaţia artistică și pregătirea fizică.

Program:
↠ sâmbătă 7 septembrie | 18:00 – 20:00
↠ sâmbătă 14 septembrie | 18:00 – 20:30
↠ duminică 22 septembrie| 18:00 – 20:00
↠ sâmbătă 28 septembrie | 18:00 – 20:00

Atelierele vor avea loc la Fabrica de Pensule, Sala Rap – parter.

Atelierele sunt adresate persoanelor peste 18 ani.

___________________

Oana Mureşan a absolvit “Academia de Muzică Gheorghe-Dima” Cluj-Napoca cu specializarea în Artele Spectacolului Muzical – Regie Coregrafică (nivel licenţă în 2016). În 2018 şi-a obținut diploma de masterat (Masterat în Coregrafie – specializarea Regie Coregrafică) în cadrul aceleiaşi facultăţi.

A început acest drum la vârsta de 5 ani în calitate de gimnastă până la vârsta de 15 ani, iar mai apoi s-a îndreptat spre dans și teatru. S-a pregătit intens lucrând alături de diferiţi coregrafi români şi străini. A participat la peste 20 de workshopuri de dans contemporan, coregrafii cu cel mai mare impact fiind: Ohad Naharin (Israel), Salim Gauwloos (USA), Natalia Iwaniec (Polonia), Eva Sanchez (Barcelona), Jakab Melinda (Romania), Cosmin Manolescu (România).

Experienţele acumulate în facultate şi participarea la diferite ateliere de dans i-au oferit o viziune de ansamblu a dansului contemporan, foarte importantă pentru un tânăr artist în domeniu.

Până în prezent a semnat 5 producţii de dans sub semnătura unui coregraf precum: ”Mulţumesc”(spectacol de teatru-dans, Cluj-Napoca), ”Bolero” (reprezentaţie în Viena), ”Heterocromia” (spectacol în care arta dansului și arta multimedia se întalnesc), ”Body and Space” (performance de dans, în cadrul festivalului TIFF Alba Iulia), ”In(cerc)” (spectacol de teatru-dans, Cluj-Napoca).

În anul 2018, în cadrul Festivalului de Teatru de la Constanţa, Oana câştigă premiul pentru cel mai bun coregraf cu spectacolul “Heterocromia”. De asemenea, pe lângă coregraf este și dansator/ interpret în diferite spectacole precum: ”Decodance”, ”Meniu:Dans”, ”Mitos Cultures”, ”Planet Dance”,”Don Giovanni”etc.

Din 2016, Oana începe să susţină cu regularitate cursuri de dans contemporan pentru copii și din 2018 cursuri pentru adulţi – începători şi avansaţi.