Se încarcă Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

sâmbătă, 13 aprilie 2019 la ora 10:00 - 13:00

| 200 RON

Detalii

Dată:
sâmbătă, 13 aprilie 2019
Timp:
10:00 - 13:00
Preț:
200 RON
Eveniment Categorii:
, ,
Etichete Eveniment
,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1387708624703917/

Organizator

Flow Kreativ Studio
Telefon:
0730040214
Email:
design@flowinteriors.ro
Sit web:
http://flowinteriors.ro/

Atelier bricolaj pentr copii și părinți.
⚒ Participă la un atelier de bricolaj împreună cu copilul tău pentru a realiza o lădiță iepuraș pentru Paște 🐰, pe care nu numai că îl veți asambla împreună, dar o veți finisa cu vopsea Azur Owl milk paint.
În cadrul workshopului veți învăța să stăpâniți cu ușurință uneltele de bricolaj și să aflați despre calitățile lemnului ca și material. Toate acestea într-un atelier, împreună cu membrii grupului, având consiliere profesională și atmosferă prietenoasă.
Pentru că tu îți cunoști cel mai bine copilul, participă la workshop doar dacă poate participa activ la un proces de lucru de 3 ore. Experiența noastră este, că un copil de 8 ani deja rezistă cam atât, dar întodeauna există excepții.
🎁 Avem și un super cadou pentru voi; veți primi vouchere la magazinul🎲🎲🎲 Oxygame 🎲🎲🎲(stra David Francisc nr 21) și chiar puteți câstiga prin tombolă jocul de societate Port Royale, un joc de cărți cu pirați, amirali și domnițe.

Taxa de participare la workshop este de 200 lei și conține materialele pentru lădiță, uneltele folosite, vopseaua și lacul pentru finisaj, răcoritoare, gustări🍩, cafea sau ceai☕️.

Investește în relația ta cu copilul tău, creând amintiri!

Locurile sunt limitate, de aceea te rugam sa te inscrii printr- un email către Zsuzsanna Petric Florian pe adresa [email protected] Înregstrarea este finalizată abia după plata a celor 100 de lei drept avans pentru workshop.

Locație

Cluj-Napoca, România + Harta Google