Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

23 ianuarie la ora 19:00 - 21:00

Detalii

Data:
23 ianuarie
Timp:
19:00 - 21:00
Eveniment Category:
Sit web:
http://bit.do/fjiZt

Locație

Spaţiul creativ Ludico
Spaţiul creativ Ludico str. Ploiești 17-19A
Cluj-Napoca, 400157 RO
+ Harta Google
Location : Încărcați harta

Începe anul 2020, convingător! Rezervă-ți unul din cele maxim 10 locuri, la un atelier de comunicare… seducător! Nu ai timp, bani și încredere? Slabe șanse să iasă bine? Nu și când un coach specialist în comunicare, un profiler și un fotograf profesionist, fac super echipă cu tine! Un invitat special îți va demonstra cum, cu ajutorul artei teatrale, îți poți depăși barierele mentale!

Perioada atelierului – 16.01.2020 – 13.02.2020
Structura atelierului – 5 ședințe*2 ore ->250 Ron
Plata se va face prin transfer bancar, până la data de 16. 01.2020, pe baza facturii emise.

➡️ BENEFICII

Vei afla cum ești perceput, cum să te prezinți și cum poți fi în controlul emoțiilor, prin jocuri inedite de rol! Vei comunica și vei convinge mult mai ușor! Vei deprinde prin exerciții practice extrem de creative, tehnicile limbajului și scrierii persuasive! Dar, înainte de a convinge de orice, pe oricine, convinge-te că meriți, pe tine! Nu ai timp, bani și încredere? Te așteptăm cu exerciții extrem de utile de demontare a obiecțiilor și Tips&Tricks de comunicare servite cu încredere și umor. Vei avea parte de conexiune, provocări continue, secrete dezvăluite și idei inedite, împărtășite.

➡️ De ce un atelier de comunicare?

Apropie-te, încet, încet, doar o secundă! Care e convingerea ta cea mai profundă? Comunicarea le vine doar altora, natural și le garantează succesul în viață? Chiar crezi că nu se exersează, nu se învață? Da, ai dreptate, acest limbaj nu e o formă de comunicare, intens studiată și distilată! Da, evident e o formă înnăscută, absolut întâmplătoare! Te-ar ajuta să stăpânești forța pe care o are? Te-ar ajuta să fii mai sigur pe tine, mai carismatic, mai convingător? Nici nu încape discuție, comunicarea e o componentă esențială în orice soluție!

➡️ OBIECTIVELE ATELIERULUI

– Dobândirea și exersarea abilității de comunicare cu persoane considerate“dificile”, prin intermediul unor exerciții practice și jocuri de rol, extrem de utile;
– Dobândirea și exersarea abilității de valoare, de a demonta obiecțiile și convingerile negative ale partenerilor de comunicare;
– Dobândirea și exersarea abilității de a concepe mesaje și texte persuasive (CV, scrisoare de intenție, mail-uri, oferte, mesaje personale);
– Posibilitatea de a colabora cu un fotograf profesionist și un psiholog, specialist în profiling, în vederea upgradării profilului profesional și personal;
– Și pe finalul cursului… așa, TIPS&TRICKS de comunicare fără perdea, pentru a te diferenția!

➡️ De ce eu?

– Am absolvit Jurnalism.
– Sunt specialist în comunicare și promovare, organizator de evenimente și Coach autorizat de către ANC (*Autoritatea Naţională pentru Calificări).
– Sunt un om cu adevărat pasionat de comunicare (inclusiv prin tehnicile artei teatrale), un blogger dedicat, un profesionist implicat.
– Împreună, vom trage concluzii prin modelul deducției și vom comunica eficient prin modelul inducției.
– Vom înțelege modul în care sunt construite mesajele persuasive și ne vom gestiona emoțiile, pentru a nu deveni distructive.
– Vom scrie mesaje de promovare personală și vom afla, secretele cu ajutorul cărora, ne putem realmente diferenția.

➡️ Alte cursuri și acreditări

– Program de dezvoltare în Leadership și Coaching – Aries Transilvania
– Cursurile școlii de teatru Allegria – (Octombrie 2018 – prezent)
– GPEC Marketing Summer School
– Training de Comunicare – Inspires
– Seminar de comunicare – Signal Iduna

➡️ Experiență

– Moderare și organizare de evenimente de dezvoltare personală (în colaborare cu un cunoscut Club de afaceri din Cluj-Napoca).
– Promovare și comunicare pentru numeroase congrese, conferințe, simpozioane și workshop-uri medicale.

Rezervă-ți AZI, aici, un loc: http://bit.do/fjiZt
Sau convinge-mă că-l meriți pe cel GRATUIT, ad hoc!