Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

miercuri, 12 iunie 2019 la ora 20:00 - 22:00

Detalii

Data:
miercuri, 12 iunie 2019
Timp:
20:00 - 22:00
Eveniment Category:
Location : Încărcați harta

Vremurile se schimbă continuu: umanitatea descoperă diverse forme artistice de exprimare, se adaptează tehnologiilor noi, experimentează cu sound-uri și idei. Ce se naște din acestea? O furtună muzicală atât de complexă încât nu poate fi cuprinsă într-un timp atât de scurt, așa că ne-am pus pe treabă și am țesut o serie de colaje frumos colorate de piese.

Te invităm la show-urile noastre de vară de MASHUPS & MEDLEYS, Miercuri 12 (20:00) la Urania Palace și Joi 13 Iunie (19:00) la casa Radio, alături de o gașcă talentată de oameni pasionați de muzică. În același timp, vei face o faptă cool pentru Delia & Aranka, elevele școlii noastre și participante în spectacol și pentru colegii lor de la centrul de Zi Prison Fellowship Romania, expediindu-i într-o binemeritată vacanță la mare (detalii, mai jos).

Să te aștepți la un show care te va purta prin istoria muzicii românești și internaționale, pe străzile întunecate ale Siciliei, pe tărâmuri biblice, prin swingul anilor 50, rockul anilor 80 și discoul anilor 70, până în jungla urbană a prezentului și prin legendele contemporane. Curios? Te așteptăm în număr cât mai mare!
————————————————
Despre Centrul de Zi al Fundației Prison Fellowship Romania:

„Centrul de Zi al fundației Prison Fellowship România este un loc al bucuriei unde copiii vin cu drag și încredere, unde învață pentru școală dar și pentru viață, se distrează și se joacă. Am ales să lucrăm cu copiii, deoarece acum este perioada în care putem avea o influență importantă asupra vieților acestora. Noi, ca și organizație, ne bucurăm de fiecare dată când putem aduce zâmbete pe fețele copiilor. Dar nu reușim singuri, ci cu implicarea comunității.

După un an în care copiii s-au străduit să meargă la scoală, să își facă temele pentru a obține rezultate bune la învățătură, în care s-au implicat la Centru în activități de dezvoltare personală, care să îi ajute să se descurce cât mai bine în viaţă, urmează vacanţa de vară. Ne-am propus să oferim copiilor de la centru șansa de a participa într-o tabără de neuitat pe litoral. Copiii își doresc foarte mult această tabără, să vadă Marea pentru prima dată.

Pentru a le putea îndeplini visul, avem nevoie de oameni care vor să facă o bucurie acestor copii. Costul taberei este de 900 lei pentru un copil (transport, cazare, masă). La aceste costuri se adaugă costuri pentru activități ca vizită la Delfinariu, Parcul de distracții, plimbare cu vaporașul pe mare, care vor aduce multă bucurie și zâmbete pe fețele copiilor. Împreună putem face acești copii fericiți! (Carmen Fiscuci – Coordonator Programe Prison Fellowship România)