Cleo Masage – salon masaj Cluj

Postat în: Masaj Erotic

Cleo Masage

Cleo Masage a fost conceput pentru toti cei care isi doresc un MASAJ BUN, bine executat de fete senzuale, talentate, care adora sa te rasfete. Pentru noi lucrul cel mai important este ca TU sa te simti bine! Sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare moment! Traim intr-o lume nebuna in care iti doresti clipe pentru a fi TU insuti. Calm, destins, relaxat.

Masaje incepand de la 100 ron! 

In atmosfera de poveste te asteapta o umbra mladioasa, conturul unui trup nud, pe care il poti vedea partial datorita luminii difuze, dar il poti simti lipit de tine in timpul dansului ametitor, body to body. Auzi soapte neintelese…

Te invitam sa ne calci pragul salonului de masaj erotic – Cleo Masage pentru a descoperi servicii de masaj erotic de cea mai inalta calitate. Printre numeroasele saloane din Cluj Salon de masaj erotic, Cleo se mentine in top datorita serviciilor high class. Cleo Masage – o incursiune intr-un domeniul Tabu, al placerii si al desfatarii. Locatie discreta, fete frumoase si servicii de masaj erotic la standarde inalte.

Toate maseuzele si hostess-ul vor fi tratate cu respect, incalcarea acestei reguli va duce la intreruperea serviciilor fara returnarea banilor. „Intre un nu si un da al unei femei nu incape un varf de ac” – cunoastem aceasta cugetare, dar la noi un nu inseamna NU !

Lucrul cheie de inteles despre refuz este ca toata lumea il intampina la un moment dat. S-a spus ca daca nu risti niciodata sa fii refuzat, nu vei castiga niciodata. In lume exista o enorma varietate de gusturi, ceva ce tu consideri a fi un defect poate fi considerat de catre altcineva o chestie excitanta. Daca maseuzele noastre refuza avansurile sexuale nu trebuie sa va simtiti ofensati, dar nu oferim si nici nu incurajam raporturile sexuale intre angajatele noastre si clienti, corpul maseuzelor le apartine, asadar va rugam nu le stanjeniti cu cererea de servicii „extra” sedintei de masaj erotic.

Sedinta de masaj erotic este un ritual de remodelare a viziunii despre lume, generand ganduri pozitive si o stare de spirit armonioasa. Pornind de la premisa ca energia umana fundamentala este cea sexuala, energie ce trebuie amplificata si rafinata, inteleptii Orientului Antic au dezvoltat arta atingerii, arta masajului erotic. Stimularea prin atingere determina limbajul trupului, care este de multe ori mai eficient decat limbajul verbal in sine.

Principiul de baza in masajul genital la barbati este acela ca miscarile si atingerile trebuie incetinite, oprite sau tehnicile de masaj trebuie schimbate cu scopul de a evita ejacularea. Cel mai bine se implineste acest principiu atunci cand barbatul emite un semnal inainte de a atinge acest punct de excitare. Repetarea acestui proces, de a atinge un anume climat, poate genera barbatilor orgasme multiple fara ejaculare.

Saptamana aceasta reduceri de 50% pentru cupluri la sedinta de masaj erotic! Vino impreuna cu partenera ta la salonul nostru si veti beneficia de experienta erotica a maseuzelor noastre!!! Cele mai frumoase si senzuale fete din Cluj.

Servicii

  • Deplasari la hotel
  • Masaj alternativ cu 2 d-re
  • Masaj cu doua fete
  • Masaj dublu
  • Masaj erotic
  • Masaj erotic dublu
  • Show-uri Erotice