2.8/5 din 10 reviews
Daniel Taxi

Daniel Taxi – Ieftin, util și elegant!

 Intr-un oras atat de dinamic si aglomerat precum Clujul, Daniel Taxi ofera clientilor sai servicii de calitate. Echipa de la Daniel Taxi te asteapta sa apelezi cu incredere la serviciile sale.

Unii dintre clienții vechi ai firmei explică de ce apelează doar la serviciile Daniel-Taxi. „De când a apărut pe piață, nu sun la niciun alt dispecerat. De ce? Pentru că toți angajații, de la doamnele de la dispecerat, până la taximetriști, sunt plini de bun simț, iar șoferii conduc foarte bine. În atâția ani, de fiecare dată când am intrat într-un alt taxi, am avut tot felul de probleme, de la fum în mașină, la șoferi nesimțiți, până la aproape un accident, deoarece șoferul conducea cu 90km/h în curbă de 90, și era să intrăm într-un gard. Eu nu-l rugasem să se grăbească deloc”. Mulțumirea venită din partea clienților se datorează și faptului că echipa a înțeles că meseria de taximetrist presupune receptivitate, empatie, interacțiunea cu oamenii de diferite culturi, religii, răbdare, atenție etc.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (10 voturi)
Rating2.8
5
Oros Vasile
Cinste lui !
Multumim domnului Mircea Moldovan Monel ( "DANIEL TAXI"- 18) , care in data de 09.09. 2017 , gasind in taximetru un portmoneu cu acte si bani a unor clienti din Sibiu ,( pe care i-a transportat din Cluj-Napoca in Floresti) , l-a restituit "integral" proprietarilor . Multumim si firmei "Daniel Taxi" pentru pentru calitatea morala a angajatilor ei !
5
Alex
2
Daniela
Soferul vorbea la telefon cu partenera sa in timpul cursei
Soferul masinii 1134 vorbea la telefon cu sotia/prietena, in timpul cursei. Nu parea deloc jenat, chiar daca traseul era prin fata sediului politiei rutiere.
4.5
Karel Van Gutte
Lost a mobil phone on our way from to airport on Friday night 5/4/2018. Cab driver took care of it and we've got our phone back. Nice job, guys!
0.5
Bogdan
Dezamăgit
Am sunat ieri la taxi daniel pt comandă..doamna foarte drăguță ca de obicei imi trimite un taxi. Ii zic sa ma duca pana pe calea baciului la depozitul de la cofetăria pralina..cand am ajuns pe calea baciului el și-a luat alta comanda si pe mine m-o lasat in mijlocul drumului si mi-a zis ca nu stie unde ii..pai de ce a mai luat comanda??am fost nevoit sa ma dau jos si sa merg pe jos 2 km cu gps de pe telefon..nu mi se pare normal..avea indicativul la masina 30..foarte supărat sunt!!
0.5
Alina
Tarif cerut diferit de cel de pe aparat
Am luat in data de 15 mai o masina standul de la Iulius Mall pentru o cursa pana la targul de masini din Gilau(mai exact, in parcarea OMV). Soferul intr-adevar mi-a comunicat faptul ca valoarea cursei va fi aproximativ 60 lei iar eu am fost de acord deoarece am vazut ca aparatul de taxare era pornit si am crezut ca atat estimeaza ca va fi pana la destinatie. Cand am ajuns, surpriza: aparatul de taxare arata 41 lei, eu las 50 lei iar domnul imi spune ca ne-am inteles la 60. Cand i-am spus ca eu am inteles ca el estimase ca valoarea cursei va fi de 60 lei si nu ca imi va cere in plus fata de cat arata aparatul mi s-a transmis sa sun la dispecerat ca asa se procedeaza deoarece e cursa in afara orasului si el trebuie sa se si intoarca in Cluj. Nu mi se pare normala aceasta atitudine, nu este prima data cand am circulat pe aceasta ruta, de fiecare data am platit cat a aratat aparatul si nu am auzit de aceasta "regula". In schimb, cu siguranta a fost ultima data cand am apelat la serviciile Daniel taxi, indiferent de ruta!
3.5
Iza
Firma foarte bina
Mereu cand am sunat la firma au gasit masina disponibila. Desi la alte firme nu gaseau. Sunt profi si cu bun simt
5
Iulia Marc
0.5
Cristian Bilous
Sofer mitocan
Sambata, 02.02.2019, ora 19:15, comand telefonic o masina, mi se trimite indicativul 77. Soseste la timp, clientii se urca in masina, doamna in spate isi cere voie sa puna o plasa pe bancheta din spate, spunand ca nu e murdara. Soferul: "nu o puneti, nu am incredere in ce spuneti". Din partea clientului vine intrebarea fireasca: daca dumneavoastra nu aveti incredere in noi, cum putem avea incredere noi in dumneavoastra?". Soferul: "coborati din masina, nu faceti ce vreti voi". Zis si facut... S-a si prezentat: "Mitre Marius, indicativ 77, reclamati-ma unde vreti." si plecat a fost... Am informat dispeceratul despre incident, ne-a trimis o alta masina pe care ulterior am anulat-o. Si asa un oarecare mitre marius badaran poate sa umbreasca imaginea unei companii de de a carei servicii am fost in general multumit.
1
claudia leoca
953
daca refuzati sa mergeti in Floresti pune-ti scris pe geam...domn carea dormea in taxi si l-am deranjat...o dispecera gretoasa si vulgara cand am intrebat daca pot sa doarma la volan si sa te refuze..” daca s-a trezit este perfect”...atunci somn usor Napoca taxi
Scrie o recenzie

Ultimele Articole