Taxi în Cluj – motive pentru care apelăm la Daniel Taxi

de | | 2 Minute

Economisim timp prin transport. Cum? Circulăm cu Daniel Taxi în Cluj

Transportul în comun prin Cluj este o necesitate pentru cei care „nimeresc” aici. Fiind un oraș mare, cu populație multă, uneori, când chiar ai nevoie, poate fi dificil să ajungi la destinația dorită. Distanțele sunt relativ mari și, uneori, se întâmplă să nu ai timpul necesar. Că ești localnic ori vizitator, există cu siguranță momente când trebuie să apelezi la taxi în Cluj. Dacă ești în dubii și nu știi la ce firmă să apelezi, mergi pe recomandări. Noi propunem Daniel Taxi.

Taxi în Cluj la îndemâna oricui

Ca orice firmă modernă, compania de taxi în Cluj, Daniel, pune eficiența interacționării cu potențialii clienți pe primul loc. De aceea, pentru a ușura procesul de căutare a unei mașini disponibile, compania și-a creat propria aplicație mobilă. Ușor de utilizat și la îndemâna oricui, atâta timp cât ești conectat la o rețea de internet.

Dacă preferi, totuși, forma clasică pentru a comanda un taxi în Cluj, comenzile telefonice au, de cele mai multe ori, preluare rapidă. Iar dacă te gândești că poate fi plictisitor să aștepți până ți se confirmă comanda, între timp poți asculta piesa Felicita de la Al Bano & Romina Power.

De ce apelăm noi la Daniel Taxi

#1. Comandă rapidă 

Cel mai adesea ne aflăm în criză de timp. Dar ce facem atunci când avem nevoie de un taxi în Cluj și ne grăbim să ajungem cât mai repede într-un anumit loc? Apelăm la Daniel Taxi. Cum? Simplu: formăm oricare din numerele lor de telefon, comunicăm locul unde avem nevoie să ne vină mașina, așteptăm 1 minut pentru preluare comandă, timp în care ne destresăm cu Felicita, iar mai apoi așteptăm încă 2 minute și taxiul sosește la ușă.

#2. Timp scurt de așteptare

La Daniel Taxi te vei bucura de un timp scurt de așteptare. Ori de câte ori am am apelat la ei (telefonic sau prin aplicație), ni s-a răspuns cu amabilitate. În cazurile în care știau că nu au mașină disponibilă în zona respectivă, am fost mereu anunțați , astfel încât să nu ne irosim timpul.

#3. Promptitudine

Am experimentat mult privind deplasarea cu taxi în Cluj. Dar pentru că ne place promptitudinea, ne întoarcem mereu către Daniel Taxi. Dacă ni s-a comunicat timpul de sosire al mașinii ca fiind 3 minute, atunci așa a fost. Nici mai mult, nici mai puțin (deși mai puțin nu ne-ar deranja).

#4. Șoferi de treabă

Poate au fost zile când am fost mai deschiși, cu chef de vorbă. Au fost și de acelea în care am fost morocănoși, supărați, stresați. Putem spune că, în fiecare din cele două situații, șoferii au respectat asta.

#5. Atenția către clienți

Ieftin, util și elegant, cum spune sloganul. Da, toate sunt orientate pentru a crea satisfacție clienților. Și acest motto este pus în practică. Ieftin – atâta cât se poate pentru o firmă de taxi în Cluj. Util – cu siguranță, pentru oricine, oricând. Elegant – da. Poate fi o eleganță faptul că te deplasezi cu mașini noi, îngrijite și puse la punct.

Acestea sunt motivele noastre pentru care alegem Daniel Taxi de fiecare dată când avem nevoie. Menționează un motiv de al tău.

Foto sus: instagram.com/rkthaicom