Clujul Scrie: câștigătorii concursului „Cum va fi lumea după Covid-19?”

de | | 4 Minute

Câștigătorii concursului „Cum va fi lumea după Covid-19?”

În izolarea și distanțarea socială în care ne-am trezit, vrând-nevrând, în această primăvară, am simțit mai mult ca oricând nevoia de conexiune cu ceilalți. Poate nu era necesar un studiu care să ne confirme, dar el există: lipsa celor dragi este cel mai acut sentiment trăit de români în această perioadă de singurătate. Înstrăinarea, singurătatea și distanțarea au un impact puternic asupra omului, unul care a fost subestimat, poate.

La începutul lunii aprilie, am decis însă că putem fi aproape unii de ceilalți într-un mod simplu: să împărtășim idei, gânduri și emoții despre lumea care va fi după. De-aici a pornit concursul nostru. Într-o formă sau alta, noi împărtășim zilnic idei cu cei care ne urmăresc – o comunitate de oameni minunați, implicați și interesați de dezvoltarea orașului. Timp de câteva săptămâni, a fost rândul vostru. Nu știam la ce să ne așteptăm. Nu știam în ce măsură veți fi dispuși să vă împărtășiți gândurile. Și nu avem suficiente cuvinte să vă spunem cât de încântați suntem că ați răspuns provocării. Mulțumim, mulțumim și mulțumim din nou!

Am amânat acest moment tocmai pentru că am primit multe articole spre finalul perioadei de înscriere în concurs și tocmai pentru că am observat că oamenii din rețelele de socializare încă erau receptivi, încă așteptau cu interes gândurile celor înscriși în concurs. Am vrut ca fiecare articol din acest concurs să ajungă la cei din comunitatea Cluj.com.

Introducerea aceasta lungă nu reflectă decât dificultatea de a stabili câștigătorii. Am adunat punctele și am dezbătut. Decizia a fost cât se poate de dificilă, tocmai pentru că fiecare articol își are meritul de-a ne transmite ceva important, fiecare articol a venit ca o împlinire a scopului acestui concurs: acela de-a ne conecta pe unii cu ceilalți. Și ne pare rău că nu putem premia pe toată lumea. Am redus lista, în cele din urmă, la doar 3 articole. Iată, așadar, câștigătorii concursului:

Locul I: „Tu unde privești?” – Krisztina Gabriella Szabó
Locul II:„Timpul s-a oprit” – Roxana Halati
Locul III: „O floare și alte câteva mici bucurii” – Fabian-Ionuț Martin

Inițiativa noastră nu ar fi fost însă posibilă fără implicarea partenerilor noștri – afaceri locale care, deși trec și ele printr-o perioadă nu tocmai ușoară, știu cât de important este să rămânem în comunitate, să ne susținem reciproc, să fim alături unii de ceilalți. Ni s-au alăturat fără rezerve și cu mult entuziasm, iar din premiile oferite de ei, am realizat 3 pachete speciale.

Fiecare câștigător își va alege câte un pachet de premii, în ordinea locului din clasament, în funcție de nevoile și preferințele personale. Reluăm mai jos cele 3 pachete de premii: „Sănătate la pachet”, „Până ne-ntâlnim, grădinărim!” și „Hrană pentru corp și minte”. Așadar, câștigătorul de pe locul I ne va anunța cel dintâi ce pachet își dorește. Cei trei câștigători vor fi îndrumați de noi în următoarele zile pentru a intra în posesia premiilor. Vă mulțumim și vă felicităm pe toți cei care v-ați înscris în concurs, a fost o bucurie să vă citim gândurile și ideile!


Pachet „Sănătate la pachet” 

  • Chiromedica Health & Wellness Center oferă un program de nutriție personalizat pentru creșterea imunității (online pe platforma proprie de gestionare a videoconferințelor).
  • Samsara Earth Food Delivery completează pachetul cu un voucher de 100 lei pentru delicioasele lor preparate. Acestea sunt ambalate doar în materiale regenerabile și compostabile, iar livrarea se face cu biciclete sau mașini electrice.
  • Euroma Sport ne amintește că și mișcarea este importantă și oferă o pereche de gantere cu suprafața cauciucată (culoare verde, 3 kg / bucata).

Premii Cum va fi lumea dupa covid-19

Pachet „Până ne-ntâlnim, grădinărim!”

  • BRONTO vine în întâmpinarea pasionaților de grădinărit (sau a celor tentați să înceapă astfel de activități) cu un voucher în valoare de 400 lei. Câștigătorul va putea comanda unelte sau utilaje de grădinărit de pe platforma online a magazinului, cu livrare la domiciliu.
  • BW Photo Booth vine cu un premiu care ne încurajează să prețuim evenimentele speciale alături de oamenii dragi. Unic în Transilvania, BW Photo Bus va putea fi închiriat cu un voucher de discount în valoare de 400 lei! Despre magicul minibus care salvează amintiri prețioase, puteți afla pe cabinefoto.ro. Iar în plină acțiune, îl puteți admira aici » youtu.be/rj7fULQGlJM.

Premii Concurs Articole

Pachet „Hrană pentru corp și minte”

  • Big Belly Cluj oferă un voucher în valoare de 200 lei pentru mâncarea comandată prin serviciul de livrare la domiciliu. Un scurt reminder aici: nu uitați de campania lor: Meniu la Datorie.
  • The Guild Hall ne amintește că și hrana pentru minte este importantă, iar pe când lucrurile vor reveni la normal, câștigătorul acestui pachet se va putea bucura de un abonament Journeyman » 8 intrări gratuite ce pot fi folosite și pentru prieteni și 10% reducere la jocurile cumpărate de la ei.

Premii Concurs Articole 2