Ce facem în Cluj în luna iunie? | Evenimente, recomandări

de | | 3 Minute

Ce facem în Cluj în luna iunie? | Evenimente, recomandări

Odată cu sosirea verii, implicit a zilelor calde și însorite, Clujul devine gazda unui val de evenimente pline de viață și culoare. 💛 Luna trecută am colorat orașul împreună la Zilele Clujului, însă festivalul a fost doar începutul unor momente memorabile care ni se pregătesc în oraș în această vară. Luna iunie se anunță a fi plină de evenimente remarcabile și ne oferă o varietate de opțiuni pentru toate gusturile. Așa că indiferent de pasiunile tale, există numeroase moduri deosebite prin care putem să dăm start verii la Cluj. 

Desigur, așa cum era de așteptat, zilele de vacanță în plus cu ocazia Zilei Copilului și a sărbătorii de Rusalii au adus o mulțime de evenimente pline de culoare la Cluj: de la Cluj Never Sleeps 9.0. și Sports Festival 2023, la Hoia Baciu Night Run 2023 și Piața de Flori Altfel de pe Strada Potaissa.

Să nu uităm însă că mai avem o mulțime de activități anunțate pentru această lună, iar distracția este abia la început!

Ce facem în Cluj în luna iunie

Ce facem în Cluj în luna iunie? | Evenimente

Vara debutează în stil grandios cu evenimente dintre cele mai diverse: 

Ce facem în Cluj în luna iunie

Ce facem în Cluj în luna iunie? | Recomandări

Suntem ferm convinși că evenimentele lunii vă pot ocupa mult din timpul liber, însă uneori avem nevoie și de experiențe noi, altfel – altfel de conexiuni, umane sau cu natura, căci ele au un impact puternic asupra stării noastre generale de bunăstare. Pentru momentele în care vă simțiți sufocați de monotonia și rutina cotidiană, v-am pregătit și câteva sugestii de backup! 

Vă lăsăm să vă inspirați din lista de mai jos și să găsiți activitățile potrivite pentru scurtele momente de respiro:

  • experiențe altfel de conectare cu natura: Excursii din caiac
  • experiențe pentru aventurieri: Adrenalin Park Cluj, Gecko Park sau Fun Park Cluj, zbor cu balonul deasupra Clujului, , Transilvania Extreme Adventure
  • altfel de explorări: vizită la Oser
  • experiențe pentru iubitorii de natură: drumeții montane la doi pași de Cluj, echitație, ieșire cu bicicletele, sport în bazele sportive, ieșiri cu bărcuțele pe lac
  • Clujul văzut altfel 👉 explorări prin satele Clujului

Și mai multă inspirație, și mai multe activități

Festivalurile, expozițiile, evenimentele muzicale și sportive ale lunii iunie incluse în articolul nostru cu recomandări sunt doar câteva dintre oportunitățile pe care le putem explora în oraș în următoarea perioadă. Vă recomandăm să urmăriți pagina de evenimente de pe site și articolele cu recomandări săptămânale și de weekend pentru a descoperi și restul evenimentelor care au loc în Cluj-Napoca. 

Vă dorim o vară magică, plină de aventură! 💛 

Sursă foto: clujinimaginicosmin.gurghean, ovidiupop