Restaurantul Euphoria Biergarten

Restaurantul Euphoria Biergarten, concept de berărie germană, dar la Cluj.

Euphoria Biergarten se află într-o locație de vis: pe Canalul Morii, aproape de centrul orașului și de Parcul Simion Barițiu. Armonia locului este menținută de locația deosebită, de meniurile delicioase și de atmosfera friendly cu care ești întâmpinat de fiecare dată când le treci pragul.

La Euphoria Biergarten găsești un meniu ce cuprinde o selecție bogată de bere și preparate clasice, dar și din bucătării internaționale. Este locul în care o să regăsești un specific nemțesc prin ambient, dar și prin meniul bogat care îmbină berea cu gustul autentic. Datorită ingredintelor proaspete și varietății extinse de băuturi artizanale și de producție autohtonă, experiența ta de pe malul canalului Morii va fi una deosebită de fiecare dată.

În Cluj, conceptul localului este prezent de peste 20 ani, dar acum poți să-l găsești și când treci prin Oradea sau Arad.

În locația Biergarten din Cluj îți poți organiza ziua de naștere, masa festivă pentru cununie sau petrecerea pentru firmă. Ei îți garantează că vei avea cu siguranță parte de cele mai înalte standarde în ceea ce privește mâncarea și servirea acesteia, deoarece îți pun la dispoziție un meniu personalizat care se stabilește împreună cu managerul din locație pentru a ajunge la ideea conturată de tine.

euphoria biergarten 4

Bine de știut este că locația restaurantului Biergarten din Cluj este pet friendly. Poți așadar să te bucuri de mâncarea bună și de impresionanta colecție de bere la draft sau la sticlă alături de animalul tău de companie atât pe cele două terase generoase, cât și înâuntrul restaurantului.

Iar pentru zilele în care vrei să deguști ceva bun de acasă, poți comanda preparatele și băuturile de la Biergarten din aplicațiile de livrare disponibile în Cluj.

Dincolo de restaurant, Euphoria Biergarten este și un spațiu care cinstește valorile istoriei și cultivă respectul pentru frumos și autentic, găzduind o colecție impresionantă de halbe de bere adunate din toate colțurile lumii și expuse în interior ca adevărate obiecte de muzeu.

euphoria biergarten 7

Program: Luni – Duminică: 09:00 – 00:00

Contact: Telefon: 0745 393 333; E-mail: [email protected]

Web: Euphoria Biergarten

Facebook: Euphoria Biergarten Cluj-Napoca

Adresa: Strada Cardinal Iuliu Hossu, nr. 25

Informatii de contact

Program: Luni – Duminică: 09:00 – 00:00
Contact: Telefon: 0745 393 333; E-mail: [email protected]
Adresa: Strada Cardinal Iuliu Hossu, nr. 25

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie