Curs de patinaj pentru copii și adulți la Patinoar Fiesta Sport (Cora)

Postat în: Copii , Sport

Curs de patinaj pentru copii și adulți la Patinoar Fiesta Sport (Cora)

Sporturile de iarnă au darul de a ne ajuta să ne bucurăm cu adevărat de acest anotimp. În plus, mișcarea e întotdeauna benefică pentru sănătate, mai ales în sezonul rece, când avem tendința să devenim mai sedentari. Și ce poate fi mai frumos decât să aluneci grațios pe gheață cu patinele?

Patinoar Fiesta Sport organizează și în acest an curs de patinaj pentru copii și adulți! Aflat lângă hipermarketul Cora, patinoarul organizează următoarele cursuri:

  • Curs de patinaj pentru copii cu vârsta sub 16 ani. Pentru grupuri de minim 4 persoane, se practică următorul preț: 20 lei / persoană / lecție SAU 100 lei / persoană / 6 lecții.
  • Curs de patinaj pentru adulți (16+ ani). Pentru grupuri de 1-3 persoane, prețul este de 45 lei / persoană / lecție, iar pentru grupuri de minim 4 persoane, prețul e de 25 lei / persoană / lecție SAU 125 lei / persoană / 6 lecții.

Prețurile includ intrarea pe gheață și lecția propriu-zisă. Prețurile nu includ închiriatul patinelor.
Dacă optați pentru tichetele speciale de câte 6 lecții, trebuie să știți că acestea sunt valabile timp de 30 de zile de la data achiziționării.
O lecție durează 45 de minute.

Ia-ți patinele și bucură-te de iarnă cu adevărat!

curs de patinaj copii adulți CLUJ