Ultimele 75 de locuri în (probabil) cel mai cool stagiu de practică al studenției! Înscrie-te acum!

de | | 4 Minute

Înscrie-te acum în SEO 365 Academy și bucură-te de experiența unui stagiu de practică digital și creativ în marketing! Mai sunt doar 75 de locuri pentru anul 2022-2023, semestrul I!

Ești student și te afli în căutarea unui stagiu de practică cool și util, care să te ajute în formarea ta profesională? Ești interesat de domeniul Marketingului Online și vrei să-ți pui pasiunea în practică?

Îți dăm o veste bună! SEO 365 Academy dă startul înscrierilor pentru ultimele 2 grupe (75 locuri) din anul universitar 2022-2023, semestrul I! Pune-ți pasiunea în practică în cadrul primul stagiu 100% online din domeniul Marketingului Online, adresat studenților! În cadrul proiectului, te vei familiariza cu noțiunile de bază din SEO, Copywriting, Social Media Marketing și Influencer Marketing, într-o manieră aplicată și gamificată, pe o platformă de e-learning friendly și modernă. Înscrie-te acum!

Stagiu de practică marketing

Ești potrivit pentru stagiul de practică Digital. Creativ. Marketing dacă…

  • Ai domiciliul în oricare dintre următoarele regiuni: Nord-Vest, Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, și Centru (exclus Municipiul București);
  • Te afli în anii II-III sau III-IV de studiu (în funcție de durata, ultimii doi ani), nivel Licență sau anii I sau II, nivel Master;
  • Ești student în cadrul specializărilor eligibile – pot fi facultăți de profil în domeniile Marketing, Comunicare, Media sau Jurnalism, Calculatoare și tehnologia informației, Ingineria sistemelor, Mecatronică și robotică, Inginerie și management, Științe administrative, Științe ale comunicării, Sociologie, Relații internaționale și studii europene, Științe politice, Informații și securitate națională, Administrarea afacerilor, Cibernetică și statistică, Economie, Management, Finanțe, Economie și afaceri internaționale, Psihologie, Științe ale educației, Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, Afaceri internaționale, Informatică economică și Litere.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de prezentare a proiectului, iar dacă ești interesat să te înscrii în stagiul nostru de practică, o poți face prin simpla completare a unui formular.

Stagiu de practică marketing

3 motive ca să te înscrii? Flexibilitate, competențe reale și 150 de burse de 1000 lei!

Îți pui pasiunea în practică! Practica este o materie obligatorie în programa de studii. De ce să nu transformi această ocazie în cea mai faină oportunitate a studenției tale? Studiezi aplicat domeniile tale de interes, de la distanță, 100% online, având un program flexibil.

Dobândești competențe necesare pe piața muncii. Deși stagiul este constituit atât dintr-o parte teoretică, cât și dintr-una practică, informațiile includ sfaturi și concepte pe care specialiștii în Marketing Online le folosesc zi de zi la job. Înveți doar acele lucruri pe care le vei utiliza pe viitor, în parcursul tău profesional.

Ai șansa să primești o bursă de 1.000 lei. În SEO 365 Academy, pasiunea și performanța se răsplătesc pe măsură. Oferim burse în valoare de 1.000 lei celor mai buni 150 de participanți din cei 325 înscriși în stagiul de practică.

Vrei să te alături colegilor tăi în SEO 365 Academy? Înscrie-te acum! Ultimele 2 grupe (75 locuri) încep în curând!

Despre stagiul de practică din cadrul SEO 365 Academy

Stagiul de practică #DigitalCreativMarketing este structurat pe etape clare de lucru. După etapa de înscriere și selecție, studenții vor trece prin etapa de învățare – una dintre preferatele stagiarilor care au parcurs deja programul.

Materialele de învățare sunt structurate pe 4 module și sunt puse la dispoziția studenților sub forma unor cursuri video, pe o platformă e-learning. Astfel, aceștia vor învăța despre SEO, Copywriting, Social Media Marketing și Influencer Marketing, vor primi șabloane de lucru realizate de specialiști în domeniu și sfaturi care-i vor pregăti pentru piața muncii și activitățile profesionale specifice.

În etapa creativă – aplicativă, studenții primesc quiz-uri de testare a cunoștințelor și sarcini de lucru specifice New Media. Stagiul de practică se încheie prin realizarea unui proiect final, care le asigură studenților și certificarea.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea participării studenților din învățământul universitar la programe de învățare la locul de muncă și dezvoltarea deprinderilor socio-profesionale prin organizarea de stagii de practică pentru 325 de studenți din instituțiile de învățământ cu profil în domeniile amintite.

Programul își propune, totodată, să faciliteze integrarea acestor studenți pe piața muncii și să contribuie la creșterea numărului de absolvenți de învățământ universitar care își găsesc un loc de muncă ca urmare a accesului la activități de învățare la un potențial loc de muncă. În acest sens, dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung între agenții economici și universități, prin care aptitudinile studenților să fie valorificate, iar cunoștințele lor teoretice să fie puse în practică în contextul cerințelor actuale de pe piața muncii, asigură o continuitate între programa universitară, cerințele pieței muncii și interesele studenților.

„Stagii de practică în domeniile Marketing, Comunicare, Media și Jurnalism pentru studenții din Regiunea Nord-Vest” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară nr. 6 (Educație și competențe), Obiectiv Specific 6.13, Cod MySMIS 133495. Valoarea totală a proiectului este de 1.814.693,79 de lei, valoarea cofinanțată de Uniunea Europeană fiind de 1.465.365,23 de lei. Programul se desfășoară în perioada octombrie 2020 – ianuarie 2023.


Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.