Provocări de primăvară: Adrenalin Park a deschis un nou sezon de aventură! 

de | | 4 Minute

Provocări de primăvară: Adrenalin Park a deschis un nou sezon de aventură!

Un nou sezon de aventură a început la Adrenalin Park. Din martie, doritorii și aventuroșii își pot antrena mintea și trupul pe cele mai provocatoare trasee și obstacole pe care le pune la dispoziție veselul parc. Natura, distracție, adrenalină, încântare și multă energie: acestea sunt doar câteva din atuurile care ni se descoperă trăind o experiență în Adrenalin Park.

De ce recomandăm activitățile de la Adrenalin Park?

Noi ne-am bucurat de o aventură pe cinste în cadrul parcului de aventură, în urma căruia am realizat beneficiile pe care ni le aduce. Astfel, considerăm că este mai mult decât activitate fizică. Este vorba despre adrenalină, despre depășirea limitelor pe care ni le impunem în mod voit la nivel mental. Totuși, nu totul se rezumă doar la voință, cât și la disciplinare. Ne avântăm adesea pe cărări care nu știm la ce eforturi ne supun, dar pe care le descoperim, la fiecare pas, extrem de anevoioase.

Adrenalin

Atunci privim înapoi și ne întrebăm: încotro? Ne întoarcem de unde am venit? Sau continuăm să ne autodepășim, prin această călătorie a autocunoașterii la care suntem supuși odață ce ne avântăm pe un traseul aventuros? Atunci intervine disciplina: o formă de educare mentală care face posibilă alegerea celor mai provocatoare căi, pe care alegem să le urmăm prin găsirea celor mai eficiente și ușoare metode pe care le aplicăm la fiecare pas și care ne fac să ne simțim confortabili.

parc de aventura cluj

Ce activități putem face în parcul de aventură în acest sezon?

Primăvara anului 2020 este destul de capricioasă. De aceea, după ce ai decis să te bucuri de câteva momente în natură, urmărește pagina lor oficială (adrenalinpark.ro/), deoarece programul este puternic influențat de condițiile meteorologice.

Adrenalin

Parcul de aventură propune 14 trasee pline de provocări, de un nivel ușor până la avansați. Fiecare este construit echilibrat, în ciuda nivelului de dificultate pe care îl reprezintă. Aventura este la fel de antrenată pentru adulți și copii deopotrivă. Fiecare categorie de vârstă este la fel de supusă provocărilor. Pentru adulți și juniori, parcul de aventură propune următoarele activități:

 • 2 tiroliene spectaculoase la înălțime
 • 9 trasee cu obstacole
 • 1 traseu de aventură în echipă
 • circuitul de jocuri de echipă
 • scara lui Iacob
 • turnul de escaladă outdoor
 • poteca senzorială

De asemenea, pentru copii (sub 140 cm) există amenajări speciale, destinate tuturor vârstelor și preferințelor.

Adrenalin

 • 2 tiroliene pentru copii
 • 3 trasee cu obstacole
 • leagănul Uriaș
 • panoul de escaladă
 • copacul de escaladă
 • loc de joacă pentru copii

Activități altfel pentru coordonarea unei echipe unite

Pentru școlile care se află în căutare de un loc inedit pentru programul „Școala Altfel”, Adrenalin Park este locul perfect pentru distracție și dezvoltare personală. Grupurile de școlari pot petrece timpul cu adevărat constructiv. Pentru aceasta, rezervările se fac în prealabil.

Adrenalin

Mizând pe o bună coordonare și crearea de relații unite, parcul de aventură este un loc ideal de a crea legături trainice și între membrii familiei. Încercările la care te supune această experiență contribuie la dozarea cantității de bună dispoziție și înțelegere armonioasă în cadrul unui colectiv, fie el de orice fel.

Un loc pe înțelesul tuturor

Oaspeții se simt extrem de bine primiți dacă vorbești pe înțelesul lor. În acest caz, chiar în limba lor. Echipa de la parcul de aventură vorbește fluent atât limba engleză, cât și limba maghiară. La cerere se poate opta chiar pentru ghid vorbitor de limba germană și franceză.

parc de aventura cluj

Iar pentru că energia se consumă intens în momentele în care îți supui organismul unui efort intens, echipa de la Adrenalin are grijă și de alimentarea ei. Astfel, locul este dotat cu un mic restaurant, unde se poate servi pizza și multe alte preparate clasice, alături de băuturi de orice fel.

Iar pentru că au grijă ca amintirile să fie păstrate nu doar în minte, echipa este gata să surprindă cele mai amuzante și captivante momente prin fotografii.

Contact

Adresa: Casele Micești, Feleacu, Cluj
Telefon: 0732 040 434
Mail: [email protected]
Website | Facebook Instagram