Câte culori, atâtea stări! Conceptul cromatic West City Hotel

de | | 3 Minute

Conceptul cromatic al West City Hotel: câte culori, atâtea stări!

Odată cu echilibrul cromatic de afară, este important ca atmosfera din camerele de la West City Hotel să vină în acord cu starea de spirit a fiecăruia. Iar cum sezoanele știm că relevă o predispoziție la anumite stări, există câteva elemente care ne pot fi călăuză spre menținerea stării în care ne simțim bine chiar și în spațiile interioare. Cu atât mai mult când călătorim. Nu doar că am vrea să ne menținem starea specifică de relaxare, ci am vrea să ne armonizăm spiritele cu locurile pe care le vedem și acelea unde stăm. Spațiile de cazare au un rol important în viața fiecărui călător. Fie că preferi să te simți ca acasă, fie că preferi să te rupi total ceea ce înseamnă decorurile cu care ești obișnuit, este important să alegi exact ceea ce îți place.

Camere de hotel îndrăznețe

West City și-a armonizat culorile. Camerele matrimoniale standard au primit, pe fiecare etaj, câte o culoare specifică. Mai mult, pentru a fi mai confortabile și mai aproape de ideea de „acasă” mochetei clasice i-a luat locul parchetul.

Culoarea caldă naturală a lemnului, alături de cea clasică a mobilierului creează un spațiu confortabil. Dar cum a ales culorile cele mai potrivite care inspiră pe fiecare client? În funcție de câteva specificații simple.

#Albastru vibrant

O culoare foarte apreciată de mulți dintre noi, albastru are un impact benefic asupra noastră. Camerele vopsite în această nuanță contribuie semnificativ la o relaxare profundă, cu implicații asupra psihicului și fizicului. De altfel, albastru este un laitmotiv în cadrul hotelului West City.

west city hotel cluj

#Verde

Cea mai ușoară metodă de perpetuare a stării de calm suprem regăsită în natură este prin aducerea verdelui în spații închise. Nuanța de verde folosită de West City Hotel în camere are un efect revigorant asupra psihicului. Conexiunea cu natura redată prin această culoare contribuie la a experimenta senzația de libertate într-un spațiu interior.

West verde

#Portocaliu

Știută ca fiind culoarea fericirii, portocaliul te readuce la viață. Vibrantă și extrem de bine armonizată cu decorul interior al camerelor, în acest cadru te poți bucura de redobândirea vitalității, energiei și poftei de viață. Astfel, poți simți că renaști odată cu fiecare călătorie, fie ea în același loc.

West portocaliu

#Violet

Pentru o doză de mister, optează pentru camerele de la West City Hotel vopsite în culoarea violetului. Se știe despre această culoare că are implicații directe asupra creierului, stimulând capacitatea de înțelegere și empatie. De ce să optezi pentru astfel de cameră? Pentru restabilirea echilibrului emoțional, și, de ce nu, a unei relații cu o persoană dragă.

West City Hotel

#Roz

Derivat din nuanța pasiunii, rozul instigă la romantism, bucurie și confort. Dacă vacanța este destul de lungă încât să te provoace să simți dorul de acasă, cazează-te într-o astfel de cameră. Îți va reaminti de confortul din propriul cămin și te va face să fii confortabil cu locul în care te afli.

west city mov

Soluție împotriva monotoniei

Cu adevărat inedit conceptul culorilor adoptat la West City Hotel. Ideea de cromatică alternativă are rolul de a contribui la îndeplinirea nevoilor fiecărei nevoie a oricărui călător. Rupându-se de clasicul predominat în alte unități de cazare, West City Hotel te provoacă la o călătorie colorată, cu multiple opțiuni de camere. Alege camera care ți se potrivește!

Contact:
Str. Avram Iancu, nr. 442-446, Florești, Cluj
Tel: 0264 501 820 | Mail:[email protected]
Website | Facebook