Revelion 2020 la Cluj | Program: concerte, artificii & patinoar

de | | 2 Minute

Revelion 2020 la Cluj

Ca în fiecare an, clujenii și turiștii, deopotrivă, sunt invitați să sărbătorească trecerea în noul an împreună, în inima Clujului. Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca au anunțat deja programul. Acesta include o serie de concerte în Piața Unirii, cu momente artistice ale unor interpreți de muzică etno, dance și live band, precum și spectacolul de artificii care va avea loc în Piața Avram Iancu.

Primăria Municipiului Cluj-Napoca organizează aceste evenimente în cadrul de poveste creat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Participanții la evenimentele de Revelion au ocazia de a se bucura de atracțiile târgului pentru ultima dată în această ediție: carusel cu luminițe, iglu cu urși polari, un joc de mari dimensiuni, produse de sezon, migdale și nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale, produse lucrate manual și o gamă largă de produse gastronomice de sezon etc. Intrarea la patinoarul din Piața Unirii va fi gratuită în data de 31 decembrie!

Foto sus: Iosif Miclăuș

Program Revelion 2020 la Cluj » 31 decembrie 2019

Piața Unirii: 

22:00 Concert trupa Datina
22:50 Concert DJ Project
00:15 Concert Arpy & Zip Band

.

Piața Avram Iancu:

00:00 Spectacol de artificii

Patinoar Piața Unirii: 

⛸10:00-11:30
⛸12:00-13:30
⛸14:00-15:30
⛸ 22:00-01:00

Revelion 2020 la Cluj
—-

Organizator: Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca

Parteneri principali: Terapia – o companie SUN PHARMA, Bergenbier, NTT DATA Romania, Banca Transilvania, Coca-Cola, Farmec, Coral Impex.

Parteneri media: Infotrafic – Radioul de pe strada ta, Radio Impuls, România TV, Look TV, Actual de Cluj, Cluj Capitala, Cluj.com, ClujLife, Clujust, Clujul Cultural, Cluj Info, Făclia, Gazeta de Cluj, Media 9, Monitorul de Cluj, Napoca News, Realitatea FM, Servus Cluj, Știri de Cluj, Transilvania Reporter, Ziua de Cluj.